Euro 2024

Εθνική Ελλάδας: Με πολύ κέφι και έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη η προπόνηση – Στο πλευρό της και ο κόσμος!

Έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη έδωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στην ανοικτή προπόνηση της Εθνικής, η οποία είχε και τον κόσμο στο πλευρό της. Ενσωματώθηκαν ακόμα πέντε παίκτες, εκκρεμεί μόνο του Γιακουμάκη.

Την προετοιμασία της για την κρίσιμη μάχη με το Καζακστάν, την Πέμπτη (21/3, 21:45) στην OPAP Arena, για τα Playoffs του Nations League συνέχισε η Εθνική Ελλάδας.

Η προπόνηση της Δευτέρας (18/3) στη Νέα Σμύρνη ήταν ανοικτή σε κοινό και δημοσιογράφους, με τον Γκουστάβο Πογέτ να υπογραμμίζει στις δηλώσεις του την ετοιμότητα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Μάλιστα, στο γήπεδο βρέθηκαν αρκετοί φίλοι της Εθνικής, δείχνοντας τη στήριξή τους και με τα συνθήματά τους.

Να σημειωθεί ότι σε σχέση και με τη χθεσινή, πρώτη, προπόνηση (όπου ήταν 21 παίκτες) ενσωματώθηκαν και οι Κώστας Τσιμίκας, Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, Βαγγέλης Παυλίδης, Μανώλης Σιώπης και Ανδρέας Μπουχαλάκης.

Πλέον, εκκρεμεί μόνο η άφιξη του Γιώργου Γιακουμάκη που αγωνιζόταν τα ξημερώματα με την Ατλάντα Γιουνάιτεντ, με τον Έλληνα φορ να ενσωματώνεται την Τρίτη (19/3).

Στα του σημερινού προγράμματος που διήρκησε περίπου μιάμιση ώρα, ο Πογέτ δούλεψε με τους Έλληνες διεθνείς πάνω στην επιθετική ανάπτυξη. Δεν έλαβε χώρα δίτερμα, εξού και δεν μπορούν να εξαχθούν συμπεράσματα για την ενδεκάδα που σκέφτεται ο Ουρουγουανός τεχνικός ενόψει Καζακστάν. Πάντως,το κλίμα ήταν πολύ καλό και το κέφι των παικτών εμφανές.

Όλοι οι διεθνείς γυμνάστηκαν κανονικά, πλην του Δημήτρη Κουρμπέλη. Ο άσος της Καραγκιουμρούκ έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Ωστόσο, αύριο πιθανότατα θα μπει κανονικά.

Η προπόνηση της Τρίτης (19/3) θα είναι επίσης απογευματινή, αλλά αυτή τη φορά κλειστή.

Εθνική Ελλάδος: Με έμφαση στην επιθετική ανάπτυξη η προπόνηση, στο πλευρό της και ο κόσμος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x