Euro 2024

Εκπλήξεις από Πογέτ στην 11άδα: Βασικοί Ιωαννίδης και Κουλιεράκης!

Ανακατεύει την τράπουλα ο Γκουστάβο Πογέτ στην 11άδα της Εθνικής για τον «τελικό» με την Ολλανδία, καθώς ξεκινάει τον Φώτη Ιωαννίδη στην επίθεση, ενώ δίνει φανέλα βασικού και στον Κουλιεράκη!

Φανέλα βασικού στο ματς της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία δίνει ο Γκουστάβο Πογέτ στον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ ο Ουρουγουανός ομοσπονδιακός τεχνικός ξεκινά, επίσης, τον Κουλιεράκη στην άμυνα! Το πιθανότερο σενάριο είναι πως η Εθνική θα «κατέβει» με τριάδα στην άμυνα, αλλά υπάρχει και το σενάριο να επιβεβαιωθεί το γράφημα της UEFA και να πάει ο Κουλιεράκης στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Τσιμίκας να ανέβει στα εξτρέμ. Όλα αυτά θα φανούν με την έναρξη του μεγάλου αγώνα στην κατάμεστη OPAP Arena.

Πιο αναλυτικά, ο Βλαχοδήμος θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Μαυροπάνο-Ρέτσο-Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας και τους Ρότα, Τσιμίκα στα αμυντικά άκρα. Κουρμπέλης, Μάνταλος και Μπακασέτας συνθέτουν την τριάδα στον άξονα, με τους Μασούρα και Ιωαννίδη στην επίθεση.

Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Τσιμίκας, Κουρμπέλης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Ιωαννίδης.

Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Διούδης, Μπουχαλάκης, Παυλίδης, Πέλκας, Φούντας, Χατζηγιοβάνης, Κωνσταντέλιας, Γούτας, Γιακουμάκης, Γιαννούλης, Σιώπης.

Το γράφημα της UEFA:

Εθνική: Η 11άδα για το ματς με την Ολλανδία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x