Euro 2024

Γκέκας στο bwinΣΠΟΡ FM: «Άλλαξαν όλα προς το καλό με Πογέτ - Πιστεύω θα περάσουμε το Καζακστάν»

Ο Φάνης Γκέκας αναφέρθηκε στον πρώτο «τελικό» της Ελλάδας με το Καζακστάν και τη σπουδαιότητα αυτών των αγώνων, μεταξύ άλλων.

Στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM φιλοξενήθηκε ο Φάνης Γκέκας. Ο άλλοτε φορ της Εθνικής αναφέρθηκε στο μεγάλο ματς με το Καζακστάν σήμερα το βράδυ, μιλώντας για τη σπουδαιότητα αυτών των αγώνων.

Στάθηκε επίσης στη βελτίωση της «γαλανόλευκης» με τον Γκουστάβο Πογέτ, ενώ εξέφρασε την πίστη πως η Ελλάδα θα ξεπεράσει το εμπόδιο του Καζακστάν.

«Σε αυτό το σημείο που φτάσαμε και στην κατάσταση που είναι οι παίκτες πιστεύω ότι σήμερα πρέπει να το κερδίσουμε και θα το κάνουμε. Αν εμείς από την αρχή μπούμε και δείξουμε ότι θέλουμε να κερδίσουμε δε νομίζω να έχουμε πρόβλημα», είπε αρχικά.

«Από τη στιγμή που ήρθε ο Πογέτ άλλαξαν όλα προς το καλό και τον εμπιστεύτηκαν οι ποδοσφαιριστές και αυτό ήταν το κλειδί. Ο προπονητής αποφασίσει ποιους θα καλέσουν και ποιους όχι δεν μπορεί να το κρίνει κανείς. Ο καθένας μπορεί να λέει ο,τι θέλει αλλά ο προπονητής αποφασίζει. Να χαιρόμαστε που υπάρχει πληθώρα Ελλήνων ποδοσφαιριστών και μπορεί ο προπονητής να διαλέγει», συμπλήρωσε για τη βελτίωση της Εθνικής με τον Ουρουγουανό τεχνικό.

Φυσικά, ρωτήθηκε και για το πώς είναι η ζωή του προπονητή: «Νιώθω καλά γιατί είχα γεμίσει σαν ποδοσφαιριστης. Το κομμάτι του προπονητή είναι πιο δύσκολο αλλά είναι μια ωραία εμπειρία την ζω και θα δω τι θα γίνει μετά όταν και αυτό με γεμίσει»

Ακούστε όσα είπε ο Φάνης Γκέκας στους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσώχο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x