Euro 2024

Ιωαννίδης: «Πίκρα για το αποτέλεσμα, όλοι σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του Μαρτίου»

Ο Φώτης Ιωαννίδης, που σκόραρε το δεύτερο γκολ της Εθνικής, αναδείχθηκε MVP στο ματς με τη Γαλλία. Δείτε τι δήλωσε μετά το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Φώτης Ιωαννίδης:

Για το γκολ του κόντρα στην Γαλλία: «Από μικρός είχα πολλά όνειρα και φιλοδοξίες. Σίγουρα δεν είχα κάποιο συγκεκριμένο, όπως να σκοράρω με τη Γαλλία, αλλά πιστεύω πως έχω πετύχει πολλά από τα όνειρά μου».

Για το αποτέλεσμα: «Έχω μια πικρή γεύση από το αποτέλεσμα. Τα τέσσερα γκολ ήταν πολύ όμορφα. Θεωρούσα πως κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού είχαμε τον έλεγχο, αλλά δυστυχώς ήρθε το 2-2».

Για την εμπιστοσύνη που του δείχνει ο προπονητής: «Είναι πολύ σημαντικό να σε εμπιστεύεται ο προπονητής σε τέτοιο παιχνίδια. Εγώ είμαι πάντα έτοιμος».

Για τα παιχνίδι του Μαρτίου: «Όλοι σκεφτόμαστε τα παιχνίδια του Μαρτίου. Πρώτα με το Καζακστάν. Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας πως μπορούμε να αντιμετωπίσουμε όλους τους αντιπάλους όχι μόνο στα λόγια αλλά και στις πράξεις. Θέμα χρόνου να σκοράρω και αλλά γκολ».

Για το κλίμα της ομάδας: «Έχουμε ένα υπέροχο κλίμα. Όλοι είμαστε πολύ κοντά. Φάνηκε και στους πανηγυρισμούς αυτό. Το χάρηκα πολύ»!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x