Euro 2024

Κούμαν: «Επικίνδυνο παιχνίδι - Τρομερά σημαντικό το αποτέλεσμα για εμάς και την Ελλάδα»

Για την κρισιμότητα του αυριανού αγώνα της Ολλανδίας με την Εθνική μας ομάδα στην OPAP Arena, μίλησε ο τεχνικός των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν.

Το βράδυ της Δευτέρας (16/10, 21:45), η Εθνική μας ομάδα θα φιλοξενήσει στην κατάμεστη OPAP Arena την Ολλανδία, σε ένα ματς με χαρακτήρα «τελικού» ως προς την βαθμολογική έκβαση του ομίλου μας στα προκριματικά του Euro 2024.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής των «οράνιε», Ρόναλντ Κούμαν, στάθηκε στην κρισιμότητα του αυριανού αγώνα, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως για την Ολλανδία το ματς είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην «καυτή» ατμόσφαιρα που αναμένεται να συναντήσουν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.


Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ρόναλντ Κούμαν:

Για το παιχνίδι με την Ελλάδα: «Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας και υπάρχει εμπιστοσύνη. Πρέπει να πάρουμε και τα θετικά από το ματς απέναντι στη Γαλλία.

Πρέπει να παίξουμε για να νικήσουμε γιατί αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Δεν είναι απλά ένα κανονικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ολλανδία το αποτέλεσμα είναι τρομερά σημαντικό».


Για την OPAP Arena: «Οι παίκτες μου έχουν αγωνιστεί ήδη σε αγώνες με παρόμοια ατμόσφαιρα. Αλλά σαν ομάδα πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να είμαστε έξυπνοι, να έχουμε ηρεμία και την κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι το σημαντικό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x