Euro 2024

Ο Μακέλι έβγαλε από το team του τον βοηθό που δεν μέτρησε το γκολ του Ρονάλντο!

Κόστισε στον βοηθό το εξόφθαλμο λάθος του στο Σερβία-Πορτογαλία.

Τα λάθη, και μάλιστα σε κορυφαίο επίπεδο, πληρώνονται ακριβά και αυτό φάνηκε με τον βοηθό στο παιχνίδι της Σερβίας με την Πορτογαλία προ ημερών για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Ντάνι Μακέλι πήρε την απόφαση να βγάλει έξω από το team του τον Μάριο Ντάικς, ο οποίος ήταν αυτός που δεν είδε ότι η μπάλα είχε περάσει μισό μέτρο τη γραμμή του τέρματος από την προσπάθεια τού Κριστιάνο Ρονάλντο και στέρησε τη νίκη στους Πορτογάλους.

Κάπως έτσι, ο Ντάικς θα μείνει και εκτός του ερχόμενου Euro, όπου θα δώσει κανονικά το παρών η team του Ντάνι Μακέλι, με τον έμπειρο Ολλανδό διαιτητή να τον αντικαθιστά με τον Γιαν ντε Βράις.

«Όσο λιγότερα πω, τόσο το καλύτερο. Έχω δουλέψει για χρόνια με τον Μάριο (σσ. Ντάικς) και καταλαβαίνετε πως ήταν μια δύσκολη απόφαση», είπε μεταξύ άλλων ο Μακέλι για να αναφέρει από την πλευρά του ο Ντάικς: «Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη απογοήτευση για εμένα, αφού έρχεται πριν ακριβώς από το Euro. Την Τετάρτη 31 Μαρτίου ο Μακέλι μου είπε πως θα συνεχίσει με άλλον βοηθό καθώς η εμπιστοσύνη στη μεταξύ μας συνεργασία είχε χαθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x