Euro 2024

Μασούρας: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε τον Ιωαννίδη σε τέτοια κατάσταση, εγώ τον φωνάζω... Ναζάριο»

Δείτε όσα ανέφερε ο Γιώργος Μασούρας μετά τη νίκη-πρόκριση της Ελλάδας επί του Καζακστάν.

Η Ελλάδα σάρωσε με 5-0 το Καζακστάν και προκρίθηκε στον τελικό των playoffs του Euro, με τον Γιώργο Μασούρα να ξεχωρίζει έχοντας δύο ασίστ.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο εξτρέμ του Ολυμπιακού αποθέωσε τον Φώτη Ιωαννίδη, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι η Εθνική αξίζει να πάει στο Euro.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Εγώ τον Ιωαννίδη τον φωνάζω Ναζάριο, γνωρίζετε γιατί, Είμαστε τυχεροί που τον έχουμε σε αυτή την κατάσταση, θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα στοιχεία του, είναι σε εξαιρετική φόρμα.

Όσο περιμένατε εσείς το 4-0 στο πρώτο ημίχρονο, το περίμενα κι εγώ. Γνωρίζαμε ότι υπερέχουμε σε πολλά στοιχεία απλά το ποδόσφαιρο είναι ποδόσφαιρο και πάντα θα πρέπει να προσέχεις το 100%. Κατορθώσαμε να ξεπεράσουμε τη δική μας αμφιβολία που μπορεί να υπάρχει σε τέτοιου είδους τελικούς, κερδίσαμε γρήγορα το πέναλτι και όλα πήραν το δρόμο τους.

Με τη Γεωργία θα δώσουμε το 100% όπως κάνουμε πάντα, να είμαστε αυτοί που πρέπει εμείς, να είμαστε ευχαριστημένοι από τον εαυτό μας για να κατορθώσουμε, όταν καταθέσουμε την ποιότητα μας στο χορτάρι νομίζω ότι είμαστε από τις ομάδες που αξίζει μια θέση στο Euro.

Είναι αλήθεια ότι δεν πανηγυρίσαμε πολύ στα αποδυτήρια, έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, δεν μπορούμε να το πανηγυρίσουμε πολύ. Έχουμε ένα τελικό, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% και να κάνουμε τους εαυτούς μας και τους Έλληνες περήφανους».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x