Euro 2024

Με… θολό τοπίο και νέο πρόσωπο τον Ρέτσο η Εθνική

Την προσοχή της στην αναμέτρηση κόντρα στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη στρέφει η Ελλάδα. Σκέψεις για αλλαγές από τον Φαν ‘τ Σιπ. Ενσωματώθηκε ο Ρέτσος.

Και τώρα Βοσνία-Ερζεγοβίνη…

Η Εθνική αφήνει πίσω της την αναμέτρηση με την Ιταλία στο «Ολίμπικο», από την οποία κέρδισε μεν τις εντυπώσεις, αλλά έφυγε με… άδεια χέρια από τον αγωνιστικό χώρο, δε. Πλέον, σειρά έχει το ματς της Τρίτης (15/10, 21:45) στο ΟΑΚΑ για την 8η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Euro.

Ωστόσο, από την προπόνηση της Κυριακής δεν προέκυψε κάποιο νέο, πέραν της προσθήκης του Παναγιώτη Ρέτσου, που ενσωματώθηκε στην ομάδα μετά την παρουσία του στην Εθνική Ελπίδων.

Όλα μοιάζουν ανοιχτά σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα, αφού και ο Τζον Φαν ‘τ Σιπ σκοπεύει να κάνει κάποιες δοκιμές μέχρι το φινάλε της προκριματικής φάσης, έχοντας στο μυαλό του και τις επόμενες υποχρεώσεις της γαλανόλευκης. Στο σημερινό πρόγραμμα δεν φανέρωσε τα χαρτιά του, καθώς ορισμένοι από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν το Σάββατο δεν βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για προπόνηση, διότι έμειναν στο ξενοδοχείο, ενώ οι υπόλοιποι από όσους είχαν συμμετοχή κόντρα στην «σκουάντρα ατζούρα» έκαναν ατομικό. Κανονικά προπονήθηκαν όσοι δεν χρησιμοποιήθηκαν κόντρα στην Ιταλία.

Πάντως, στο μπλοκάκι του Ολλανδού τεχνικού... αχνοφαίνονται αλλαγές σε πρόσωπα. Είναι πιθανόν να δοθεί φανέλα βασικού στον Γιώργο Μασούρα, που το Σάββατο έλειψε λόγω καρτών, αλλά και στον Τάσο Δώνη, ο οποίος πέρασε ως αλλαγή στην αναμέτρηση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x