Euro 2024

Πέντε γκολ… ζωγραφιές (video)

Όλα τους ήταν εξαιρετικά και ξεχώρισαν στο Μουντιάλ. Το ανθρώπινο χέρι, όμως, μπορεί να απογειώσει ακόμα περισσότερο ένα ωραίο γκολ. Δείτε το top-5 των τερμάτων της διοργάνωσης σε μορφή… τέχνης.

Πρώτη και καλύτερη ήταν η κεφαλιά του Ρόμπιν Φαν Πέρσι ενάντια στην Ισπανία; Το εκπληκτικό βολέ του Χάμες Ροντρίγκες κόντρα στην Ουρουγουάη ή μήπως κάποιο άλλο;

Η αλήθεια είναι πως ολοκληρώθηκε ένα από τα καλύτερα Μουντιάλ στην ιστορία και κατά τη διάρκεια αυτού είχαμε πολλά εξαιρετικά γκολ που διεκδικούν μια θέση στην κορυφαία πεντάδα της διοργάνωσης.

Φυσικά η αναμονή του επίσημου top-5 από την FIFA, δεν αποτελεί πρόβλημα για τον γνωστό σε όλους πλέον σκιτσογράφο που δημοσίευσε το δικό του στο επίσημο κανάλι του στο YouTube.

Για ακόμη μια φορά, το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό, ενώ για τους λίγους που δεν έχει τύχει να θαυμάσετε την τέχνη του… απλώς θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό.

Μοναδικό σφάλμα του κατά τ’ άλλα σπουδαίου καλλιτέχνη; Άφησε εκτός των επιλογών του, το ασύλληπτο φάουλ του Νταβίντ Λουίς με την Κολομβία.



Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x