Euro 2024

Πογέτ: «Σημαντικό να έχουμε το δεύτερο παιχνίδι των Playoffs στην έδρα μας»

Όσα δήλωσε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου μετά την ισοπαλία της Εθνικής Ελλάδος με τη Γαλλία.

Στα Playoffs του Μαρτίου αναφέρθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ στη συνέντευξη Τύπου, μετά την ισοπαλία (2-2) της Εθνικής Ελλάδος με τη Γαλλία.

Συγκεκριμένα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε την επιθυμία του να δώσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα και τον τελικό στην OPAP Arena (μετά τον ημιτελικό με το Καζακστάν), κάτι που θα καθοριστεί από κλήρωση. Επίσης, εξήγησε και τις επιλογές του σε επίπεδο προσώπων.

Αναλυτικά, ο Γκουστάβο Πογέτ μίλησε για:

τα Playoffs του Μαρτίου: «Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε το 2ο παιχνίδι εντός έδρας γιατί ο κόσμος σού δίνει την έξτρα ώθηση. Στα παιχνίδια του Μαρτίου θέλουμε το 2ο παιχνίδι εντός έδρας».

-τις επιλογές και αποφάσεις του: «Πρέπει να επιλέξουμε τους πιο καλούς 23 παίκτες. Σήμερα έπρεπε να πάρουμε πολλές αποφάσεις και όχι μόνο για το σύστημα (που θα παίζαμε) αλλά και για τις κλήσεις των Ζέκα και Τσιγγάρα. Είχαμε αποφασίσει να είναι ο Πασχαλάκης κάτω από το τέρμα, αλλά παρέμεινε ο Βλαχοδήμος. Έπρεπε να προσέξουμε να μην τιμωρηθεί κάποιος παίκτης και τις κάρτες γενικότερα. Τα credits και όλα τα εύσημα ανήκουν στους παίκτες. Είναι υπέροχο (το συναίσθημα) με σχεδόν γεμάτο γήπεδο. Μένει αυτό το κομμάτι της εξέδρας να είναι γεμάτο τον Μάρτιο».

Δείτε σε βίντεο τη συνέντευξη Τύπου του Γκουστάβο Πογέτ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x