Euro 2024

Ταμπάκος: «Το βάρος στην ανάπτυξη από τον Πογέτ - Οι σκέψεις για την ενδεκάδα, μικρό προβάδισμα ο Πέλκας για αριστερά»

Στο δημιουργικό κομμάτι δουλεύει ο Γκουστάβο Πογέτ ενόψει του κρίσιμου ματς της Εθνικής με το Καζακστάν. Το πλάνο του Ουρουγουανού τεχνικού. «Κλειδώνει» το πριμ για την πρόκριση στο Euro.

Τις τελευταίες… πινελιές ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης της Εθνικής με το Καζακστάν βάζει ο Γκουστάβο Πογέτ, με τον Σωτήρη Ταμπάκο να αναφέρεται μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο πλάνο του Ουρουγουανού τεχνικού.

Το βάρος στο κομμάτι της ανάπτυξης έχει ρίξει ο 56χρονος προπονητής -όπως μετέφερε ο ρεπόρτερ της Εθνικής στους Βάιο Τσούτσικα και Μιχάλη Τσόχο - τις τελευταίες 1-2 ημέρες, ώστε να μπορέσει να διασπάσει η γαλανόλευκη την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων.

Σε ό,τι αφορά την πιθανή ενδεκάδα φαίνεται ότι είναι δύο τα διλήμματα. Ο Βλαχοδήμος θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Μαυροπάνος και Χατζηδιάκος θα βρίσκονται στο κέντρο της άμυνας, ενώ Μπάλντοκ και Τσιμίκας στα άκρα της άμυνας. Ερωτηματικό αποτελεί ο «κόφτης», με τους Κουρμπέλη και Σιώπη να είναι υποψήφιοι. Στο δεξί άκρο της επίθεσης πρόκειται να ξεκινήσει ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας στα προκριματικά, Γιώργος Μασούρας, ενώ ο Πέλκας έχει μικρό προβάδισμα για τα αριστερά σε σχέση με τους Κωνσταντέλια και Τζόλη.

Φαβορί είναι ο Ιωαννίδης για τη θέση του φορ, ενώ σήμερα αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς ο Γιακουμάκης, ο οποίος προπονήθηκε ατομικά την Τρίτη, καθώς προερχόταν από μεγάλο ταξίδι.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι έχουν φύγει περίπου 24.000 εισιτήρια για το ματς στην OPAP Arena. Όπως και στο πριμ της Εθνικής, το οποίο θα μοιραστεί σε περίπτωση που σφραγίσει εισιτήριο για τα τελικά του Euro, το οποίο θα είναι 4 εκατ. ευρώ (40% των χρημάτων που θα πάρει η ΕΠΟ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x