Euro 2024

«Θα παντρευτεί κανονικά ο Σωκράτης»

Λίγο έλειψε να πάρει παράταση ο επικείμενος γάμος του Παπασταθόπουλου και στη Βραζιλία αναφέρονται σε αυτό, τονίζοντας ότι ο διεθνής στόπερ θα παντρευτεί –όπως ήταν προγραμματισμένο- τη σύντροφό του.

Μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί στους «8» του Παγκοσμίου Κυπέλλου στη Βραζιλία έχασε η Εθνική Ελλάδας, η οποία αποκλείστηκε από την Κόστα Ρίκα στους «16» της διοργάνωσης.

Εφόσον η «γαλανόλευκη» περνούσε στην επόμενη φάση του Μουντιάλ, τότε θα έπαιρνε… παράταση ο γάμος του Σωκράτη Παπασταθόπουλου, ο οποίος την ερχόμενη Παρασκευή (05 Ιουλίου) αναμένεται να παντρευτεί την σύντροφό του, Ξανθή Σταμουλάκη, με την οποία έχουν αποκτήσει ένα κοριτσάκι.

Με το συγκεκριμένο γεγονός ασχολήθηκε μέχρι και η βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Globo», η οποία αναφέρει τα παραπάνω με τίτλο «ο Έλληνας σκόρερ μετά τον αποκλεισμό θα παντρευτεί κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ».

Επίσης, γίνεται αναφορά στην ιστορία του Τάκη Φύσσα, ο οποίος ήταν να παντρευτεί την ημέρα του ημιτελικού με την Τσεχία στο Euro 2004 και τελικά αυτό συνέβη μετά την κατάκτηση του τροπαίου στην Πορτογαλία.

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x