Euro 2024

Ζαγοράκης στον bwinΣΠΟΡ FM: «Έχουμε και παραέχουμε καλούς παίκτες, μπορούμε να πάμε στα τελικά!»

Βέβαιος πως η Εθνική ομάδα έχει όλα τα φόντα για να προκριθεί ξανά σε μια μεγάλη διοργάνωση παρουσιάστηκε ο Θοδωρής Ζαγοράκης μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ένας υψηλός προσκεκλημένος, ο Θοδωρής Ζαγοράκης, έκανε ποδαρικό στη νέα εκπομπή του Μιχάλη Τσόχου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 «Fast and Curious».

Ο αρχηγός της ομάδας του 2004 εξέφρασε την πεποίθηση πως η τωρινή Εθνική έχει την ποιότητα, τη διάθεση αλλά και το καλό κλίμα για να επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στα τελικά μιας μεγάλης διοργάνωσης.

Αναλυτικά, ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησε στον Μιχάλη Τσόχο για:

-την επίσκεψη του Καραγκούνη στην αποστολή πριν το ματς με τη Βόρεια Ιρλανδία: «Τίποτα δεν είναι τυχαίο (γέλια). Έδωσε τη θετική του αύρα, είναι καλό κάποια παιδιά που έδωσαν πολλά στην Εθνική να είναι κοντά στην ομάδα. Αυτή η ομάδα μάς έκανε υπερήφανους και διάσημους, οπότε είναι υποχρέωσή μας να είμαστε δίπλα της».

-το αν διακρίνει σταθερή βελτίωση στο κλίμα της Εθνικής: «Επειδή πέρασα και λίγο πιο κοντά, όταν ήμουν στην ΕΠΟ, νομίζω ότι τα τελευταία χρόνια τα δείγματα είναι καλά. Άλλαξε η φιλοσοφία και το μυαλό των παιδιών. Δεν συμφωνώ ότι δεν έχουμε Έλληνες παίκτες. Έχουμε και παραέχουμε! Πρέπει να φύγει η άρνηση αυτή και να πιστέψουμε τα παιδιά αυτά. Ένα ματς κερδίζεται από τον εθνικό ύμνο. Είδατε πώς γυάλιζαν τα μάτια τους χθες».

-τις δύο νίκες απέναντι σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο: «Ήταν δύο παιχνίδια καρμπόν, ακόμη και ο σκόρερ ήταν ίδιος. Βλέπουμε ένα πάθος συντονισμένος και δείχνουν την αγάπη τους για την Εθνική. Η διάθεση φαίνεται και φέρνει αποτέλεσμα.

-το πού μπορεί να φτάσει η Εθνική: «Είναι πολύ νωρίς ακόμη. Σαν λαός ενθουσιαζόμαστε αλλά και καταρρέουμε εύκολα. Έχουμε φάει πολλά χαστούκια, αλλά ίσως είναι ιδανική στιγμή, ίσως όχι να ξαναπάρουμε έναν τίτλο, αλλά να πάμε σε μια μεγάλη διοργάνωση. Δεν είμαι υπεραισιόδοξος, πιστεύω πως υπάρχει ποιότητα τόσο στα παιδιά, όσο και γύρω από την ομάδα».

-το πόσο βοηθά έναν παίκτη ένα γεμάτο γήπεδο: «Δεν μπορείς να το περιγράψεις. Η ανατριχίλα ξεπερνά και τη φανέλα. Η επαρχία είναι πιο διψασμένη να δει την Εθνική και νομίζω πως είναι καλή επιλογή. Θα μπορούν να έρθουν και πολλά παιδιά στο γήπεδο. Η Κρήτη μάς είχε βοηθήσει πολύ στο παρελθόν και πιστεύω πως θα το κάνει και ο Βόλος τώρα στα δύο προσεχή παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x