Δεν μπορεί να κρύψει τη χαρά του ο Σερζ Οριέ για την παραμονή του στην Τότεναμ. Αν και το καλοκαίρι βρέθηκε μία ανάσα από το τέλος της συνεργασίας του με τα «σπιρούνια» - λόγω ενός προσωπικού του ζητήματος, όπως ο ίδιος δήλωσε-, τελικά έμεινε και πλέον δηλώνει απόλυτα συγκεντρωμένος στους στόχους της ομάδας του.

«Αυτή η κατάσταση ίσχυε πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο. Είμαι ήρεμος και χαρούμενος που έμεινα. Όλα είναι εντάξει τώρα. Άπαντες θέλουν να μου δώσουν ακόμα μία ευκαιρία και πλέον είμαι χαρούμενος που έμεινα, χαρούμενος που παίζω και χαρούμενος για τη νίκη», επισήμανε αρχικά ο Οριέ στο «Skysports».

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μάλιστα, μέτρησε τα πρώτα του αγωνιστικά λεπτά τη φετινή σεζόν στη νίκη (4-0) της Τότεναμ επί της Κρίσταλ Πάλας. Αυτή τη στιγμή, το μόνο που σκέφτεται είναι το πως θα βοηθήσει το κλαμπ του στην επίτευξη των στόχων του.

«Πρέπει να δώσουμε όλο μας το είναι αυτή γι’ αυτήν τη σεζόν και για τα τρόπαια (…). Τίποτα δεν έχει αλλάξει στη ζωή μου. Έμεινα και τώρα θέλω να αποδείξω το ποιος είμαι και να δώσω ό, τι έχω για τους οπαδούς, το κλαμπ, για όλους», ανέφερε ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο δεξιός οπισθοφύλακας από την Ακτή Ελεφαντοστού.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης