Αγγλία

Εζίλ: «Δεν ήμουν ο μόνος που είπε όχι σε περικοπές, αλλά μόνο εγώ ακούστηκα»

Την αδικία που ένιωσε όταν τα Μέσα αναφέρθηκαν εξ ολοκλήρου στον ίδιο, εξέφρασε ο Μεσούτ Εζίλ αναφορικά με τις περικοπές και την άρνηση των παικτών της Άρσεναλ να τις κάνουν αποδεκτές.

Το γεγονός πως δεν υπήρξε σαφής καθοδήγηση και ενημέρωση για το πού θα διατεθούν τα χρήματα που θα κέρδιζαν οι «κανονιέρηδες» ήταν ο βασικός λόγος που ο Τούρκος παίκτης είπε ένα κατάφωρο «όχι» σε οποιαδήποτε περικοπή.

Η λαθεμένη εικόνα που έχει βγει προς τα έξω για τον Μεσούτ Εζίλ ήταν αυτό που οδήγησε τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ να μιλήσει ανοιχτά για το τι συνέβη ακριβώς με τη διαδικασία «κοψίματος» μισθών των πρωτοκλασσάτων παικτών της ομάδας.

«Ως ποδοσφαιριστές, όλοι θέλαμε να συνεισφέρουμε. Αλλά χρειαζόμαστε περισσότερες πληροφορίες και πολλά ερωτήματα έμειναν αναπάντητα. Όλοι ήμαστε ΟΚ με την μείωση, αλλά υπήρχε μεγάλη αβεβαιότητα. Εγώ δεν θα είχα πρόβλημα να υπάρξει μεγαλύτερος διαμοιρασμός των χρημάτων, ακόμη και περικοπή αν χρειαζόταν αλλά έγιναν βιαστικές κινήσεις χωρίς καμία περαιτέρω συμβουλή. Ο καθένας έχει δικαίωμα να γνωρίζει τα πάντα, να καταλάβει τι γίνεται και πού θα πάνε τα χρήματα. Δεν ήμουν ο μοναδικός παίκτης που αρνήθηκε την περικοπή αλλά, τελικά μόνο εγώ ακούστηκα. Ο κόσμος γνωρίζει πόσο γενναιόδωρος είμαι», επεσήμανε χαρακτηριστικά ο Τούρκος ποδοσφαιριστής σε συνέντευξή του στην Athletic.

Αυτή η συνέντευξη ήρθε σε μια περίοδο που οι σχέσεις του 31χρονου άσου με τη διοίκηση της αγγλικής ομάδας έχουν φθάσει σε τέλμα και η ενδεχόμενη αποχώρησή του φαίνεται προτετελεσμένη.

Επιμέλεια: Φαίη Λέντα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x