Γαλλία

Φάμπρεγας: «Μου έχουν κάνει ήδη προτάσεις για να γίνω προπονητής»

Στην αποκάλυψη ότι πρώην προπονητές του, τον έχουν προσεγγίσει για να δουν αν είναι διατεθειμένος να αρχίσει την προπονητική προχώρησε ο Σεσκ Φάμπρεγας.

Έτοιμος για μία από τις τελευταίες προκλήσεις στην καριέρα του είναι ο Σεσκ Φάμπρεγας, καθώς ο 35χρονος πλέον Ισπανός όχι μόνο δεν θα σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά θα αποχωρήσει από τη Μονακό θέλοντας να αφήσει πίσω του τη φετινή χρονιά.

Ωστόσο, όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή του στο «sofoot», πρώην προπονητές τον έχουν ήδη προσεγγίσει για να δουν αν τον ενδιαφέρει να αρχίσει την προπονητική

«Για να είμαι ειλικρινής, είχα ήδη δύο ή τρία τηλεφωνήματα τις τελευταίες δύο εβδομάδες από μερικούς από τους πρώην προπονητές μου για να μάθουν τι ήθελα να κάνω, για να δουν αν ήθελα να είμαι μαζί τους αυτό το καλοκαίρι ως προπονητής. Αλλά αυτή η χρονιά ήταν τόσο κακή που δεν μπορώ να τελειώσω με αυτό.

Όχι μετά από αυτή την καριέρα. Θέλω να συνεχίσω να παίζω. Είμαι ευγνώμων για την καριέρα που έκανα, αλλά δεν νιώθω ότι τελείωσε. Θέλω απλώς να απολαμβάνω το ποδόσφαιρό μου και να συνεχίσω να είμαι ανταγωνιστικός σε κάποιο επίπεδο»
.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x