Oλλανδία

Παραμένει στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση ο Φαν ντερ Σαρ

Στην εντατική και σε κρίσιμη κατάσταση παραμένει ο Έντβιν φαν ντερ Σαρ, όπως ενημέρωσε σχετικά ο Άγιαξ. Σπουδαία συμβολική κίνηση από τους παίκτες του Αίαντα σε φιλικό με την Ντε Μπος.

Για την κατάσταση του Έντβιν Φαν ντερ Σαρ -ο οποίος το βράδυ της Παρασκευής (7/7) διακομίστηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας που υπέστη- ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσής του ο Άγιαξ.

Συγκεκριμένα, ο Αίαντας τόνισε πως η κατάσταση παραμένει κρίσιμη για τον πρώην CEO και θρυλικό παλαίμαχο πορτιέρε τους, ο οποίος όπως συμπλήρωσαν βρίσκεται ακόμη στην εντατική.

Μάλιστα, στη σχετική ανακοίνωση συμπεριλαμβάνεται και ένα μήνυμα της συζύγου του Φαν ντερ Σαρ μέσω του οποίου ευχαριστεί για τη συμπαράσταση που λαμβάνει: «Η οικογένεια Φαν Ντερ Σαρ, μαζί με τον Άγιαξ, είναι ευγνώμονες και συγκινούνται βαθιά από τα πολλά μηνύματα συμπαράστασης».



Να σημειωθεί ότι πριν από λίγη ώρα ο Άγιαξ έδωσε φιλική αναμέτρηση με την Ντεν Μπος (2-2), με τους παίκτες του Αίαντα να προχωρούν σε πολύ ωραία συμβολική κίνηση αφού στην παρουσίαση των δύο ομάδων βγήκαν με φανέλες του Φαν ντερ Σαρ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x