Βέλγιο

Φελαϊνί και Βίτσελ βάζουν… πλάτη για τη σωτηρία της Σταντάρ Λιέγης

Παίκτες που άρχισαν την καριέρα τους από τη Σταντάρ Λιέγης, αποφάσισαν να βγουν μπροστά στη δύσκολη στιγμή του συλλόγου.

Τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας της βιώνει η Σταντάρ Λιέγης, καθώς η Επιτροπή αρνήθηκε να της χορηγήσει πιστοποιητικό συμμετοχής στις επαγγελματικές κατηγορίες, με αποτέλεσμα ο υποβιβασμός της στις ερασιτεχνικές κατηγορίες να θεωρείται θέμα χρόνου.

Ωστόσο, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, ετοιμάζονται να βγουν… μπροστά νυν αστέρια του βελγικού ποδοσφαίρου, που άρχισαν την καριέρα τους από τη Σταντάρ.

Ο λόγος για τους Μαρουάν Φελαϊνί και Άξελ Βίτσελ που ετοιμάζονται να επενδύσουν στη Σταντάρ, προκειμένου να γλιτώσει τη διάλυση. Συγκεκριμένα, ο πρώτος θα δώσει 3 εκατ. ευρώ και ο δεύτερος 1,5 εκατ. ευρώ, προκειμένου να προχωρήσουν μαζί με άλλους επενδυτές στην αγορά του γηπέδου και να παρουσιαστούν έσοδα.

Σύμφωνα με το πλάνο, οι δύο παίκτες θα αποπληρωθούν σε βάθος χρόνου μέσω του ενοικίου που θα πληρώνει η Σταντάρ Λιέγης για να εξακολουθήσει να χρησιμοποιεί το γήπεδό της.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x