Βέλγιο

Πήρε το ντέρμπι με ονειρική εμφάνιση η Μπριζ!

Με τέσσερα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η Κλαμπ Μπριζ έφυγε με το εμφατικό 4-0 από την έδρα της Γάνδη στο μεγάλο ντέρμπι της Φλάνδρας και αύξησε τη διαφορά από τους διώκτες της στους 19 πόντους.

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε το μεγάλο ντέρμπι της Φλάνδρας, ανάμεσα στη Γάνδη και την Κλαμπ Μπρζ, με τους φιλοξενούμενους να φεύγουν με το επιβλητικό 4-0 από τη «Χελάμκο Αρένα» για την 28 αγωνιστική της Jupirel League.

Μετά από ένα μέτριο από πλευράς ποιότητας και ευκαιριών πρώτο ημίχρονο, η ομάδα του Φιλίπ Κλεμέντ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της στην επανάληψη, σκορπώντας την άμυνα των γηπεδούχων. Στο 52' ο Μπας Ντοστ άνοιξε το σκορ με εξαιρετική λόμπα, ενώ στο 63' ο Ντε Κετελάερ με κοντινή προβολή έκανε το 0-2. Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντοστ πέτυχε το δεύτερο τέρμα του στη βραδιά, ενώ στο 81' η κεφαλιά του Πέρεζ έδωσε διαστάσεις θριάμβου για τους φιλοξενούμενους.

Έτσι, η Μπριζ επέστρεψε στις νίκες μετά την ισοπαλία κόντρα στη Σαρλερουά, φτάνοντας τους 70 βαθμούς και αύξησε τη διαφορά από τη δεύτερη Αντβέρμπ στο +19! Από την άλλη, η Γάνδη έχασε την ευκαιρία να μπει στην οκτάδα και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x