Γενικά

Για το… Champions League της Λατινικής Αμερικής Φλαμένγκο και Ρίβερ

Απόψε είναι ο μεγάλος τελικός του Copa Libertadores, όπου θα αναμετρηθούν η Φλαμένγκο και η Ρίβερ Πλέι στη Λίμα του Περού.

Στα… πρότυπα του Champions League διεξάγεται από φέτος ο τελικός του Copa Libertadores, με τη Φλαμένγκο και τη Ρίβερ Πλέιτ να αναμετρώνται απόψε για το βαρύτιμο τρόπαιο (22:00, One Channel).

Η διοργάνωση, όπως συνηθίζεται εδώ και πολλά χρόνια στην Ευρώπη, από φέτος θα διεξάγεται σε ουδέτερο έδαφος, με τη Λίμα του Περού να είναι η πρώτη χώρα που θα φιλοξενήσει το μεγάλο αθλητικό γεγονός στη Λατινική Αμερική.

Η Ρίβετ Πλέιτ του Μαρτσέλο Γκαγιάρδο θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το «στέμμα» της, απέναντι στην... φοβερή Φλαμένγκο του Ζόρζε Ζέσους.

Από τότε που ο Γκαγιάρδο ανέλαβε τους «εκατομμυριούχους» τον Ιούνιο του 2014, η Ρίβερ Πλέιτ (ομάδα με 15,7 εκατομμύρια ακολούθους στα social media) έχει κατακτήσει έξι ηπειρωτικά τρόπαια, συμπεριλαμβανομένων δύο Libertadores (2015 και 2018).

Η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, η πιο δημοφιλής στη Βραζιλία, επένδυσε αρκετά χρήματα, αλλά δεν είδε μια ικανοποιητική απόδοση.

Τον Ιούνιο, μια σημαντική στιγμή στην ιστορία τους, δημιούργησε η άφιξη του Πορτογάλου προπονητή Ζόρζε Ζέσους.

Πιθανές ενδεκάδες

Φλαμένγκο (Ζόρζε Ζέσους): Άλβες, Ρενέ, Ροντόλφο, Τούλερ, Ρόντινελ, Ντιέγκο, Πίρις, Ρέινερ, Ντε Αρασκαέτα, Λούκας Σίλβα, Γκάμπριελ

Ρίβερ Πλέιτ (Μαρσέλο Γκαγιάρδο): Αρμάνι, Μοντιέλ, Μαρτίνες Κουάρτα, Πινόλα, Κάσκο, Πέρεζ, Φερνάντεζ, Παλάσιος, Κιντέρο, Πράτο, Μπόρε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x