Κύπελλο Ελλάδας

Γιαννίκης: «Είχαμε καλή τακτική και χάσαμε ευκαιρίες»

Στον σωστό τρόπο παιχνιδιού του ΠΑΣ στάθηκε ο Αργύρης Γιαννίκης μετά τη λήξη της ισόπαλης αναμέτρησης με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο.

Ο Αργύρης Γιαννίκης τόνισε πως είναι ανοιχτή ακόμα η πρόκριση στα προημιτελικά, στάθηκε στις στημένες φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο και στο πάθος των αναπληρωματικών που χρησιμοποίησε, λόγω των πολλών απουσιών, ενώ έθεσε ως βασικότερο στόχο το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά: «Ενδιαφέρον ματς με πολύ δύναμη. Εμείς ήμασταν τακτικά καλά με τις πολλές αλλαγές. Είχαμε ευκαιρίες. Δεχτήκαμε δύο γκολ από στημένες φάσεις. Το 2-2 τα αφήνει όλα ανοιχτά για το δεύτερο ματς.

Οι στημένες φάσεις δεν ήταν θέμα τακτικής. Στη δεύτερη μπάλα χάναμε και δεχόμασταν φάσεις από τα πλάγια. Να κλείναμε λίγο καλύτερα τις πλευρές. Και στις στημένες φάσεις, θέλουμε να παίζουμε ζώνη. Ήταν καλοχτυπημένα κόρνερ. Βάλαμε κι εμείς δύο γκολ και θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλα γκολ».

Και μετά σχολίασε το ότι άρχισε το ματς με μόλις δύο ξένους και αρκετούς αναπληρωματικούς. «Όλοι οι παίκτες έβγαλαν πάθος. Με τόσες αλλαγές σίγουρα θα έχεις θέμα στην ομοιογένεια. Λόγω γηπέδου, έπρεπε να παίξουμε κάθετα και είχαμε αργές τοποθετήσεις. Κάναμε μερικά λεπτά να βρούμε το ρυθμό μας με τα παιδιά που έχουν παίξει λίγο. Έδειξαν σχετικά καλά στοιχεία, έχουν ταλέντο, είναι σημαντικό να παίζουν. Για τη ρεβάνς θα δούμε, έχουμε ματς πρωταθλήματος, είναι σημαντικό το πρωτάθλημα ως πρώτος στόχος, αλλά θέλουμε να νικάμε πάντα».

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Είναι καλύτερο από τη φήμη του. Τα παλιά γήπεδα χαλάνε την εικόνα και ελπίζω αυτό να βελτιωθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x