Ιταλία

Αισιοδοξία στη Γιουβέντους για το μέλλον του Ρονάλντο!

Αισιόδοξοι εμφανίζονται οι άνθρωποι της Γιουβέντους για την παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο, με τον αθλητικό διευθυντή του συλλόγου, Φεντερίκο Τσερουμπίνι, να τονίζει πως δεν υπάρχει θέμα αποχώρησης.

Μετά τη φετινή απογοητευτική σεζόν της Γιουβέντους σε πρωτάθλημα και Ευρώπη, αλλά και την πολύκροτη υπόθεση με τη συμμετοχή της στην European Super League και μάλιστα ως ιδρυτικό μέλος, το κλίμα στο εσωτερικό της ομάδας σίγουρα δεν είναι καλό, και ήδη έχουν ξεκινήσει ριζικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Το μεγαλύτερο θέμα όμως είναι η παραμονή του Κριστιάνο Ρονάλντο. Το τελευταίο διάστημα υπήρξαν φήμες, πως ο Πορτογάλος super star σκοπεύει να φύγει από το Τορίνο, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δίνεται το μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του.

Πάντως, με δηλώσεις του ο νέος αθλητικός διευθυντής των «μπιανκονέρι», Φεντερίκο Τσερουμπίνι, θέλησε να καθησυχάσει τους φίλους της ομάδας τονίζοντας πως:

«Δεν υπάρχει κανένα σημάδι από τον Ρονάλντο ότι θέλει να αποχωρήσει. Ειδικά οι φήμες τις μεταγραφής δεν ευσταθούν. Την περσινή σεζόν είχε 36 γκολ σε 44 παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι που ο Κριστιάνο θα επιστρέψει στις προπονήσεις μας μόλις τελειώσουν οι διακοπές του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x