Κάτοικος Τορίνου θα παραμείνει για τα επόμενα τρία χρόνια ο Κάρλο Πινσόλιο, με τη Γιουβέντους να ανακοινώνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter τη συμφωνία των δύο πλευρών για επέκταση της συνεργασίας τους μέχρι το 2023.
Ο 31χρονος Ιταλός πορτιέρε βρίσκεται στους «μπιανκονέρι» από το καλοκαίρι του 2014, έχοντας καταγράψει σε αυτά τα επτά χρόνια μόλις τέσσερις συμμετοχές, αφού τις προηγούμενες σεζόν είχε δοθεί δανεικός κατά σειρά σε Μοντένα, Λιβόρνο και Λατίνα.
Με αυτή την κίνηση, η Γιουβέντους θωρακίζει την τετράδα των κίπερ της, αφού στη σύνθεσή της έχει τους Σέζνι, Περίν και Γκόρι, έπειτα από την αποχώρηση του Τζιανλουίτζι Μπουφόν.
? UFFICIALE | @CarloPinsoglio1 ha rinnovato il suo contratto fino al 2??0??2??3??! ??#Pinsoglio2023 #ForzaJuve
— JuventusFC (@juventusfc) June 30, 2021
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






