Ιταλία

Πλησιάζει στη Γιουβέντους ο Ικάρντι

Ο Μάουρο Ικάρντι έχει έρθει σε συμφωνία με την Γιουβέντους για να επιστρέψει στην Ιταλία, αλλά η Γηραιά Κυρία πρέπει να τα βρει με την Παρί Σεν Ζερμέν αλλά και τον… Άλβαρο Μοράτα.

Τον «επαναπατρισμό» του Μάουρο Ικάρντι θέλει να πραγματοποιήσει η Γιουβέντους! Η Γηραιά Κυρία έχει βάλει στο στόχαστρο τον Αργεντινό στράικερ, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που επιθυμεί να τον φέρει στο Τορίνο αφού αρκετές φορές έχει προσπαθήσει να κάνει κάτι αντίστοιχο.

Παρόλα αυτά, αυτή τη στιγμή μοιάζει πιο πιθανό από ποτέ να πραγματοποιηθεί αφού η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να τον αποχωριστεί και την ίδια ώρα ο Άλβαρο Μοράτα είναι με το ενάμιση πόδι εκτός Γιουβέντους.

Η Γηραιά Κυρία πάει να πάρει ως δανεικό τον Ικάρντι, πληρώνοντας 2 εκατ. ευρώ ενοίκιο στους Παριζιάνους. Μάλιστα, η ρήτρα αγοράς του Αργεντινού θα είναι γύρω στα 35 εκατ. ευρώ, όση ήταν και του Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος φαίνεται πως επιστρέφει Ατλέτικο για να πουληθεί στην Μπαρτσελόνα.

Καταλαβαίνει κανείς πως μιλάμε για ένα ντόμινο, το οποίο εφόσον προχωρήσει μπορεί να έχει πολλούς κερδισμένους, ενώ μένει να δούμε και την αντίδραση των οπαδών της Ίντερ εφόσον ο Ικάρντι μεταβεί στην Γιουβέντους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x