Ιταλία

Αεράτη στα προημιτελικά του Coppa Italia η Γιουβέντους

Κυρία στο ραντεβού της με την οκτάδα η Γιουβέντους, επικρατώντας με το ευρύ 4-1 της Σαμπντόρια και πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Γιουβέντους με… φινέτσα! Η Γηραιά Κυρία έκανε μία από τις καλύτερες φετινές εμφανίσεις της, διαλύοντας με 4-1 τη Σαμπντόρια και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Coppa Italia. Εκεί θα περιμένει μία εκ των Σασουόλο ή Κάλιαρι, που κοντράρονται την Τετάρτη το απόγευμα (18:30).

Φουλ πίεση, κατοχή και… σφυροκόπημα προς την εστία του Φαλκόνε από το πρώτο λεπτό από τους ποδοσφαιριστές της Γιουβέντους, που βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 25ο λεπτό με τον Κουαδράδο. Στα… καπάκια ο Μοράτα σκόραρε για το 2-0, αλλά μετά τη χρήση του VAR το τέρμα του δεν μέτρησε για φάουλ του Λοκατέλι στο ξεκίνημα της προσπάθειας, με το 1-0 να παραμένει ως το ημίχρονο. Το σκορ έμοιαζε εύθραυστο, αλλά η ομάδα του Μαξ Αλέγκρι φρόντισε να το διευρύνει στο 52’ με τον προωθημένο Ρουγκάνι.

Ο Αουτζέλο μοίρασε στον Κόντι τη μείωση του σκορ στο 63’ για να δώσει ενδιαφέρον στο ματς, το οποίο κράτησε μόλις ένα τετράλεπτο με τον Ντιμπάλα να σκοράρει με πλασέ στο 67’ για το 3-1. Αυτή τη φορά ο Αργεντινός το πανηγύρισε σε σύγκριση με το περασμένο παιχνίδι πρωταθλήματος και πιθανότατα χαροποίησε τους ανθρώπους της ομάδας του, με τον Μοράτα στο 77’ να διαμορφώνει από την άσπρη βούλα το τελικό 4-1.

Η φάση των «16»

Αταλάντα-Βενέτσια 2-0
Νάπολι-Φιορεντίνα 2-2 κ.δ., 2-5 παράταση
Μίλαν-Τζένοα 1-1 κ.δ., 3-1 παράταση
Λάτσιο-Ουντινέζε 0-0 κ.δ., 1-0 παράταση
Γιουβέντους-Σαμπντόρια 4-1

Τετάρτη 19/01
Σασουόλο-Κάλιαρι 18:30
Ιντερ-Μίλαν 22:00

Πέμπτη 20/01
Ρόμα-Λέτσε 22:00

*με έντονο γράμμα οι ομάδες που έχουν προκριθεί

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x