Γαλλία

Ο Γιουσέφ Ατάλ τέθηκε υπό κράτηση με τις κατηγορίες πρόκλησης φυλετικού μίσους

Σύμφωνα με γαλλικά δημοσιεύματα, οι Αρχές της χώρας προχώρησαν στη σύλληψη του πρώην άσου της Νις, Γιουσέφ Ατάλ, με τις κατηγορίες πρόκλησης φυλετικού μίσους.

Σοβαρά μπλεξίματα με τις γαλλικές Αρχές έχει ο πρώην πλέον παίκτης της Νις, Γιουσέφ Ατάλ.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν πολλά Μέσα της χώρας, ο 27χρονος Μαροκινός μπακ, ο οποίος και απομακρύνθηκε πρόσφατα από την ομάδα της Νίκαιας λόγω των μηνυμάτων του στα social media υπέρ της Παλαιστίνης, συνελήφθη χθες το απόγευμα από την Αστυνομία της Νίκαιας με τις κατηγορίες για πρόκληση φυλετικού μίσους για θρησκευτικούς λόγους.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το «RMC Sport», ο διεθνής αμυντικός τέθηκε υπό κράτηση και πέρασε το βράδυ του στο αστυνομικό τμήμα, αφού τον περασμένο Οκτώβριο, είχε αντιδράσει σε βίντεο του Σεΐχη Μαχμούντ αλ-Χασανάτ που ζητούσε από τον Θεό να στείλει «Μαύρη μέρα στους Εβραίους» και «να συνοδεύσει το χέρι των Παλαιστινίων κατά των Ισραηλινών».

Πλέον, η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τον Ατάλ να αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες αφού εις βάρος του «τρέχει» προκαταρκτική έρευνα για τρομοκρατία και δημόσια πρόκληση μίσους και βίας.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x