Ιταλία

Γκαλιάνι: «Νέος τεχνικός διευθυντής στη Μόντσα ο Μοντέστο - Γι’ αυτό τον επέλεξα»

Την πρόσληψη του Φρανσουά Μοντέστο στη Μόντσα επιβεβαίωσε ο Αντριάνο Γκαλιάνι, εξηγώντας και τους λόγους που οδήγησαν στην επιλογή του.

Κεντρικό πρόσωπο στη σημερινή σύσκεψη των 20 ομάδων της Serie A εν όψει της σεζόν 2022/23 ήταν ο Αντριάνο Γκαλιάνι, που πλέον εκπροσωπεί τη Μόντσα, ως διευθύνων σύμβουλος της νεοφώτιστης ομάδας.

Ο έμπειρος παράγοντας και δεξί χέρι του Σίλβιο Μπερλουσκόνι «πολιορκήθηκε» από τους δημοσιογράφους έξω από τα γραφεία που πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη και επιβεβαίωσε τη συμφωνία που υπάρχει με τον νυν επικεφαλής σκάουτινγκ του Ολυμπιακού, Φρανσουά Μοντέστο.

«Είναι πολύ ωραίο που επιστρέφω εδώ έπειτα από πέντε χρόνια. Έχω βρει φίλους. Είναι πολύ ωραία συναισθηματικά γιατί είμαι πρώτη φορά εδώ για τη Μόντσα. Θα έχουμε έναν νέο τεχνικό διευθυντή κι αυτός θα είναι ο Φρανσουά Μοντεστό. Τον επέλεξα γιατί είναι πολύ καλός. Ο στόχος μας θα είναι η πρώτη δεκάδα».

Παράλληλα, μίλησε και για τον Σαμπατίνι που είναι στο ραντάρ του Ολυμπιακού: «Μίλησα στον Βάλτερ Σαμπατίνι. Είναι ένας άνθρωπος που αντιλαμβάνεται το ποδόσφαιρο, αλλά δεν ακολουθώ τις ασχολίες άλλων ανθρώπων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x