Stoiximan Super League

Γκάνεα: «Μου έφερε γούρι το πλατινέ μαλλί»

Ο Κρίστιαν Γκάνεα θεωρεί πως το νέο του λουκ έφερε γούρι στον ίδιο και τον Άρη.

Το πλατινέ μαλλί του Κρίστιαν Γκάνεα τράβηξε τα βλέμματα, αλλά ο Ρουμάνος άσος με το καταπληκτικό γκολ και την εν γένει απόδοσή του στη νίκη του Άρη επί του Ατρομήτου έκλεψε την παράσταση κι από το εκκεντρικό του λουκ.

«Πρώτη φορά έβαψα τα μαλλιά μου, όντως μου έφερε τύχη το πλατινέ μαλλί», τόνισε στη Nova χαμογελώντας.

«Ευχαριστώ όσους θεωρείτε ότι είμαι εγώ ο πολυτιμότερος παίκτης του αγώνα, αλλά εγώ θέλω να πω συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα για το πλήρες παιχνίδι που έκανε. Πήγαν όλα πολύ καλά, είχα γκολ και ασίστ, είχα ενεργή συμμετοχή, αλλά θέλω να σταθώ στη δουλειά που έκανε όλη η ομάδα», πρόσθεσε ο αριστερός μπακ του Άρη.

Ο Γκάνεα σκόραρε μετά από ένα χρόνο μετά, καθώς είχε χριστεί σκόρερ σε παιχνίδι της Βιτορούλ υπό την τεχνική ηγεσία του Γκιόργκι Χάτζι. «Είχα ένα χρόνο να σκοράρω, από το ματς της Βιτορούλ με προπονητή τον Γκιόργκι Χάτζι, ήταν τιμή μου που συνεργάστηκα μαζί του. Δεν έχω εμμονή με το γκολ. Δουλεύω για να είμαι έτοιμος σε όλες τις παραμέτρους ενός αγώνα, είναι μια έξτρα ικανοποίηση το γκολ που έβαλα», ανέφερε.

Για το μηδέν που κράτησε ξανά η ομάδα του, για 15ο παιχνίδι, είπε:«Η ομάδα μας λειτουργεί πολύ καλά στην άμυνα. Είναι κλειδί η καλή δουλειά που γίνεται στην προπόνηση για να έχουμε αυτή τη συνοχή αμυντικά. Είναι ο πρώτος παράγοντας η άμυνα για να κερδίζουμε τους αγώνες, γιατί έχουμε ποιότητα να σκοράρουμε».

Τέλος, για τα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό σχολίασε: «Το 3-0 είναι αποτέλεσμα πολύ καλό για μας. Μας γεμίζει με αυτοπεποίθηση. Τώρα θα σκεφτούμε τη νίκη και την πρόκριση με τον Ολυμπιακό και μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Θέλουμε να παραμείνουμε εκεί που είμαστε».



Διαβάστε ακόμα
Παντελίδης: «Τελευταία ευκαιρία για κάποιους, αλλιώς θα πάνε σπίτια τους»

Άστραψε και βρόντηξε ο Άρης για τη 2η θέση!

Η «φωτοβολίδα» του Γκάνεα έπιασε τα 103 χλμ/ώρα! (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x