Βέλγιο

Δε βολεύτηκε καμία…

Προφανώς, καμία εκ των Γκενκ και Αντερλεχτ δε βολεύει το μεταξύ τους 1-1 στην έδρα της πρώτης για την τρίτη αγωνιστική των πλέι οφ της Jupiler League για τον τίτλο.

Γκενκ και Αντερλεχτ ήρθαν ισόπαλες 1-1 στην έδρα της πρώτης, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των πλέι οφ της Jupiler League για την κατάκτηση του τίτλου και έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο τους στόχους τους. Ητοι, για την προπέρσινη πρωταθλήτρια να πλησιάσει περισσότερο την πρωτοπόρο Κλαμπ Μπριζ, από την οποία απέχει τώρα -4 με ένα ματς περισσότερο από τους «μπριζουά», που, αν την Πέμπτη νικήσουν στην Αμβέρσα την Αντβέρπ, θα ξεφύγουν με +7.

Ενώ από την πλευρά τους, οι «αντερλεχτουά» έχασαν την ευκαιρία να ξεφύγουν στην τρίτη θέση της ειδικής βαθμολογίας και τη φιναλίστ του Κυπέλλου Κυπελλούχων του 1993 στην προσπάθεια για την απευθείας συμμετοχή στους ομίλους του νεοσύστατου Conference League.

Ο Ελ Χατζί έκανε το 0-1 στο 33’ μετά την ασίστ του Βερσάερεν για να ισοφαρίσει ο Ονουάτσου στο 67’ μετά την μπαλιά του Ιτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x