Βέλγιο

«Άλωσε» το Γκενκ και διατηρεί τη διαφορά της η Σεν Ζιλουάζ

Έστω και με το ζόρι, η Σεν Ζιλουάζ νίκησε 1-0 στην έδρα της Γκενκ για την 24η αγωνιστική της Jupiler League και θα διατηρήσει στη χειρότερη τη διαφορά της με το πέρας των ματς του σαββατοκύριακου.

Συνέχισε την «προέλασή» της η Σεν Ζιλουάζ. Οι πρωτοπόροι του βελγικού πρωταθλήματος νίκησαν 1-0 στην έδρα της Γκενκ για την 24η αγωνιστική της Jupiler League και ξέφυγαν με +13 από τη δεύτερη Αντερλεχτ, έχοντας ένα ματς περισσότερο από τους πρωτευουσιάνους, οι οποίοι την Κυριακή υποδέχονται τη Γάνδη στο «Βαν Ντε Στοκ» στο ένα εκ των δύο ντέρμπι της ημέρας, οπότε μπορεί και να «γκελάρουν».

Αντίθετα, η πρώην πρωταθλήτρια παρέμεινε οριακά στην προνομιούχο εξάδα.

«Πέρασε» με 3-0 από την έδρα της Βέστερλο η Λέουβεν, βρέθηκε οριακά εκτός των επικίνδυνων θέσεων κι έφερε τους γηπεδούχους στο +1 από αυτές.

Πήρε 2-2 στην έδρα της Μόλενμπεκ η Σταντάρ Λιέγης και βρέθηκε στο +1 από τις επικίνδυνες θέσεις, αφήνοντας τους νεοφώτιστους μέσα σε αυτές.

Πήρε «παράταση» ζωής η ουραγός Κορτράικ, η οποία νίκησε εντός έδρας 1-0 τη Σαρλερουά, μείωσε στο -6 από τις θέσεις παραμονής κι άφησε τους «ασπρόμαυρους» εντός της τετράδας υποβιβασμού.


Αναλυτικά, το πρόγραμμα:

Σάββατο 3/2
Μόλενμπεκ-Σταντάρ Λιέγης 2-2

Κορτράικ-Σαρλερουά 1-0

Βέστερλο-Λέουβεν 0-3

Γκενκ-Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ 0-1

Κυριακή 4/2
Αντβέρπ-Κλαμπ Μπριζ 14:30

Εουπεν-Μαλίν 17:00

Αντερλεχτ-Γάνδη 19:30

Σερκλ Μπριζ-Σεν Τρούιντεν 20:15

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x