Ισπανία

«Έκλεισε τον Γκιντογκάν για το καλοκαίρι η Μπαρτσελόνα»

Μια πολύ σημαντική κίνηση φέρεται να έχει κάνει η Μπαρτσελόνα, που σύμφωνα με το ισπανικό Chiringuito κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τον Ιλκάι Γκιντογκάν για το ερχόμενο καλοκαίρι!

Tην πρώτη της κίνηση για το καλοκαίρι του 2023 φέρεται να έχει κάνει από τον... χειμώνα η Μπαρτσελόνα!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ γνωστού δημοσιογράφου Χοσέ Άλβαρες, από το ισπανικό κανάλι El Chirniguito, οι «μπλαουγκράνα» έχουν φτάσει σε οριστική συμφωνία με τον Ιλκάι Γκιντογκάν, με σκοπό να τον εντάξουν στην ομάδα τους το ερχόμενο καλοκαίρι.


Ο Γερμανός μένει ελεύθερος από τη Μάντεστερ Σίτι το ερχόμενο καλοκαίρι, και σύμφωνα πάντα με το ισπανικό μέσο, έχει ήδη πάρει την απόφαση να γίνει κάτοικος Καταλονίας, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα. Από τη στιγμή, άλλωστε, που ο 32χρονος μέσος έχει μπει στο τελευταίο εξάμηνο του συμβολαίου του με τους Πολίτες, έχει δικαίωμα να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Ο Ιλκάι Γκιντογκάν είναι από τους «αγαπημένους» του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι, κάνοντας συνολικά με τη φανέλα των Πολιτών 278 εμφανίσεις, στις οποίες σκόραρε 51 γκολ και έδωσε 35 ασίστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x