Ιταλία

Πρόεδρος ιταλικής ομοσπονδίας: «Αν η Γιουβέντους παραμείνει στην ESL, θα αποκλειστεί από τη Serie A»

Ο Πρόεδρος της ιταλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, ξεκαθάρισε πως αν η Γιουβέντους δεν αποσυρθεί από το European Super League, θα αποβληθεί από τη Serie A.

Ακόμα ένα χτύπημα υπέστη η Γιουβέντους, αυτή τη φορά εκτός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών, μία ημέρα μετά τη συντριβή 3-0 από τη Μίλαν και το διαφαινόμενο αποκλεισμό από το Champions League.

Και ενώ το κλίμα στις τάξεις των «μπιανκονέρι» είναι κάτι παραπάνω από βαρύ, ήρθαν σήμερα οι δηλώσεις του Προέδρου της ιταλικής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, Γκαμπριέλε Γκραβίνα, ο οποίος ξεκαθάρισε πως αν η Γιουβέντους δεν αποχωρήσει από τη European Super League, τότε σύμφωνα με τους κανόνες της Ομοσπονδίας και της Serie A, θα πρέπει να αποκλειστεί από το πρωτάθλημα της νέας σεζόν.

Να θυμίσουμε, πως τόσο η Γιούβε, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης μαζί με την Μπαρτσελόνα είναι οι τρεις ομάδες που ακόμα εμμένουν στην απόφασή τους να παραμείνουν στο νεοσύστατο ESL, με τους υπόλοιπους εννέα συλλόγους, μεταξύ των οποίων Ίντερ και Μίλαν, να έχουν αποχωρήσει.

«Εάν η Γιουβέντους παραμείνει στη European Super League, τότε θα αποκλειστεί από τη Serie A. Όπως γνωρίζετε, εννέα σύλλογοι επέστρεψαν από το ESL, αλλά υπάρχουν τρεις ακόμα μεταξύ των οποίων και η Γιουβέντους, που δείχνουν τις διαθέσεις τους και αντιστέκονται», ανέφερε αρχικά ο 68χρονος πρόεδρος, τονίζοντας στη συνέχεια πως:

«Υπάρχει ξεκάθαρος κανόνας της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου. Αν η εταιρεία δεν αποδέχεται αυτή την αρχή, λυπάμαι αλλά θα αποβληθεί. Ελπίζω όμως αυτή η σύγκρουση να τελειώσει άμεσα. Ελπίζω να μπορέσω να κάνω τον διαμεσολαβητή επειδή αυτή η κατάσταση μεταξύ των τριών συλλόγων και της UEFA δεν κάνει καλό στο ιταλικό ποδόσφαιρο και στη Γιουβέντους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x