Γαλλία

Απίστευτο ξέσπασμα Γκρόσο προς τους παίκτες της Λιόν: «Να έχετε τις μπάλες να μου πείτε κατά πρόσωπο πως φταίω εγώ»

Γαλλικά δημοσιεύματα, αποκάλυψαν το απίστευτο ξέσπασμα του Φάμπιο Γκρόσο προς τους ποδοσφαιριστές της Λιόν, λίγες ημέρες πριν απολυθεί από τον σύλλογο.

Παρελθόν από τον πάγκο της Λιόν αποτελεί εδώ και λίγες ώρες ο Φάμπιο Γκρόσο, ο οποίος και απομακρύνθηκε από τη θέση του προπονητή μετά από μόλις 73 ημέρες παρουσίας και συνολικά επτά παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία των «λιονέ»!

Η κυριακάτικη (26/11) εντός έδρας ήττα από τη Ρεν (0-2) για τη 13η αγωνιστική της Ligue 1 αποτέλεσε το... κύκνειο άσμα του Ιταλού τεχνικού στο «τιμόνι» της ομάδας, με τη διοίκηση να παίρνει την απόφαση να τον απαλλάξει οριστικά από τα καθήκοντά του, αφού ήταν πλέον γνωστό στις τάξεις του συλλόγου πως είχε... χάσει τα αποδυτήρια και τους παίκτες.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμά της «Equipe», ο Γκρόσο είχε ένα απίστευτο ξέσπασμα κατά των ποδοσφαιριστών του μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεν, βάζοντάς τα ανοικτά μαζί τους, ζητώντας παράλληλα με γλαφυρό τρόπο να είναι απόλυτα ειλικρινής μαζί του!



«Αν πιστεύετε πως είμαι εγώ το πρόβλημα, πηγαίνετε να το πείτε στον Τέξτορ (σ.σ. ιδιοκτήτης της Λιόν) να με απολύσει. Πρώτα όμως θα πρέπει να έχετε τις μπάλες να μου το πείτε κατά πρόσωπο. Αν με ρωτάτε, είστε μέρος αυτής της άσχημης κατάστασης όσο κι εγώ, αλλά αν δεν συμφωνείτε, πηγαίντε να παραπονεθείτε στον πρόεδρο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιταλός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x