Ιταλία

Με απουσίες η Μίλαν κόντρα στη Σκεντίγια

Τους παίκτες που θα αναμετρηθούν κόντρα στη Σκεντίγια ανακοίνωσε η Μίλαν.

Την αποστολή της γνωστοποίησε η Μίλαν για την αναμέτρηση με τη Σκεντίγια, που διεξάγεται στο πλαίσιο των πλέι-οφ του Europa League.

Σε αυτή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αλέσιο Ρομανιόλι και Λούκας Μπίλια, λόγω τραυματισμού.

Επίσης, εκτός έμειναν οι Μ΄Μπαγέ Νιάνγκ και Γκαμπριελ Παλότα, καθώς δεν υπολογίζονται από τον σύλλογο και σύντομα πρόκειται να παραχωρηθούν.

Ο Χοσέ Ερνέστο Σόχα, παρότι προπονήθηκε κανονικά, την τελευταία στιγμή αποφασίστηκε πως θα μείνει εκτός.

Οι παίκτες που συμπεριλαμβάνονται στην αποστολή: T. Ντοναρούμα, Α. Ντοναρούμα, Στοράρι, Αμπάτε, Αντονέλι, Μπονούτσι, Κόντι, Γκάμπια, Μουσάτσιο, Ροντρίγκεζ, Μποναβεντούρα, Τσαλχάνογλου, Κεσί, Λοκατέλι, Μοντολίβο, Μπορίνι, Κατρόν, Αντρέ Σίλβα, Σούσο

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x