Αγγλία

Η βαριά φανέλα με το «7» και ο φόβος να μη γίνει ο Σάντσο… Σάντσες

Το νούμερο «7» στην πλάτη για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι βαριά κληρονομιά.

Μπορεί ο Τζέιντον Σάντσο να «σηκώσει» το βάρος μιας φανέλας που μεγαλούργησαν στο παρελθόν παίκτες όπως ο Μπεστ, ο Καντονα, ο Μπέκαμ και ο Ρονάλντο;

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι μια προσπάθεια ανοικοδόμησης και ξεσκαρταρίσματος του ρόστερ της, προκειμένου να εμφανιστεί μέσα στα επόμενα δυο χρόνια διεκδικήτρια του τίτλου στην Αγγλία.

Οι κόκκινοι διάβολοι με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχουν δημιουργήσει μια αρκετά νεανική ομάδα που στο άμεσο μέλλον στόχος είναι να κάνει τη διαφορά και να εκτοξευθεί με 2-3 μεταγραφικές κινήσεις. Αυτές οι κινήσεις πρόκειται να γίνουν το καλοκαίρι, με τη Γιουνάιτεντ να είναι διατεθειμένη να βγάλει από τα ταμεία της μεγάλα ποσά για την ενίσχυση της.

Ο μεγάλος στόχος της Γιουνάιτεντ είναι ένας και αυτός δεν είναι άλλος από τον Τζέιντον Σάντσο. Ο Άγγλος εξτρέμ πραγματοποιεί ονειρική σεζόν με την Ντόρτμουντ στη Γερμανία και οι κόκκινοι διάβολοι είναι έτοιμοι να πληρώσουν τη ρήτρα του και να τον κάνουν δικό τους. Μάλιστα λέγεται ότι οι δυο πλευρές έχουν συμφωνήσει στους προσωπικούς όρους του παίκτη για το συμβόλαιο του, ενώ θεωρείται δεδομένο πως στην ανακοίνωση της μεταγραφής, εφόσον αυτή ολοκληρωθεί ο Σάντσο θα φοράει την… περιβόητη φανέλα με το Νο. 7.

Μπορεί ο τρομερός Άγγλος εξτρέμ όμως να αναλάβει το «βάρος» της συγκεκριμένης φανέλας; Θα γίνει ένας από τους θρύλους της Γιουνάιτεντ ή θα καταλήξει ένας από τους πολλούς των τελευταίων ετών που επισκιάστηκαν; Ο Σάντσο εφόσον είναι ο «εκλεκτός» θα πρέπει να σπάσει την κατάρα και να γίνει μετά τον Κριστιάνο Ρονάλντο αυτός που θα μεγαλουργήσει με τη συγκεκριμένη φανέλα.

Το νούμερο «7» στην φανέλα για την ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια βαριά κληρονομιά. Οι ποδοσφαιριστές που έχουν φορέσει την φανέλα με το ιστορικό νούμερο έχουν ταυτιστεί με την ομάδα. Ποιος μπορεί να ξεχάσει παίκτες όπως τους Τζόρτζ Μπεστ, Μπράιαν Ρόμπσον, Έρικ Καντονά, Ντέιβιντ Μπέκαμ και Κριστιάνο Ρονάλντο;

Διαβάστε τη συνέχεια στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x