Ιταλία

Η Ίντερ πέρασε στα πέναλτι ομάδα Γ’ κατηγορίας!

Στους «8» του Κυπέλλου Ιταλίας πέρασε η Ίντερ, η οποία είχε τύχη βουνό. Η ηρωική Πορντενόνε της Γ’ κατηγορίας οδήγησε το ματς στο Μεάτσα στα πέναλτι, όμως τελικά οι νερατζούρι χαμογέλασαν.

Πρόκριση με θρίλερ για την Ίντερ στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας. Η ηρωική Πορντενόνε κράτησε για 120 λεπτά το 0-0 μέσα στο «Μεάτσα» όμως οι νερατζούρι ήταν αυτοί που χαμογέλασαν στη «ρώσικη ρουλέτα» (0-0 κ.α 5-4 πεν).

Ο Σπαλέτι παρέταξε την ομάδα του κάνοντας πολλές αλλαγές. Παρότι σπατάλησαν κάποια λεπτά μέχρι να βρουν ρυθμό, οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο και στρίμωξαν την Πορντενόνε. O χρόνος περνούσε, οι ευκαιρίες χάνονταν με το τσουβάλι, αλλά το γκολ δεν ερχόταν και το άγχος μεγάλωνε για την Ίντερ, που έβλεπε και τους 4.500 οπαδούς των φιλοξενούμενων να έχουν στήσει πάρτι στις κερκίδες.

Ο Σπαλέτι αναγκάστηκε να ρίξει στο ματς τους Μπρόζοβιτς, Πέρισιτς και Ικάρντι, όμως ούτε έτσι ήρθε το γκολ, αφού η μπάλα δεν κατέληγε με τίποτα στα δίχτυα. Μετά και από το 0-0 της παράτασης, η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι, όπου η Ίντερ επικράτησε με σκορ 5-4.

Στα προημιτελικά θα συναντήσει τον νικητή του ζευγαριού Μίλαν-Βερόνα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x