Stoiximan Super League

Η (πετυχημένη) συνταγή του «Καραϊσκάκη»

Με οδηγό το περσινό ματς Κυπέλλου φαίνεται πώς θα πάει στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ. Στον πάγκο ενδέχεται να μείνει ο Μπουονανότε για χάρη της τετράδας που είχε κυριαρχήσει στο «Καραϊσκάκη».

Ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Και συνταγή, όμως, που αποδεικνύεται πετυχημένη, ενίοτε… ξαναδοκιμάζεται.

Αυτό στριφογυρίζει στο μυαλό του Τραϊανού Δέλλα -ή τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την πρώτη δοκιμή που έκανε ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως έδειξε την Τετάρτη, ο «Κολοσσός» σκοπεύει να διατηρήσει το 4-2-3-1 (και όχι να το αλλάξει όπως έκανε στην Τούμπα). Σκοπεύει, δε, να το στελεχώσει με αντίστοιχο τρόπο του πρώτου αγώνα πέρυσι στο Κύπελλο. Ήτοι με δυο «καθαρά» εξτρέμ που θα δίνουν βοήθειες στα μπακ, τον Μάνταλο σε ρόλο «δεκαριού» και τον (σκόρερ τότε) Αραβίδη στην επίθεση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δέλλας έκανε δίτερμα χρησιμοποιώντας ανάμεικτες ενδεκάδες. Με τη θεωρούμενη ως βασική λοιπόν έπαιξε η εξάδα που μοιάζει ως δεδομένη για το Σάββατο (ήτοι οι Γκάλο-Ντίντακ στα άκρα της άμυνας, οι Λαμπρόπουλος-Τζανετόπουλος στα στόπερ και Γιόχανσον-Σιμόες στα χαφ). Μ’ εκείνη των «αναπληρωματικών», απ’ την άλλη, αγωνίστηκαν (ώστε η άμυνα να έχει πίεση) οι Πλατέλλας-Μάνταλος-Μπαρμπόσα πίσω απ’ τον Αραβίδη.

Μια συνταγή που εφόσον επιλεχθεί, θ’ αφήσει στον πάγκο τον Ντιέγκο Μπουονανότε. Κάτι που φαίνεται πως ούτως ή άλλως θα γίνει με τον Βάργκας, ο οποίος θα προέρχεται από κουραστικό ταξίδι στη Βραζιλία, με τον συγκεκριμένο παράγοντα της κούρασης να μην καθιστά καθόλου απίθανη ακόμα και την αντικατάσταση του Μπαρόχα στο τέρμα από τον Ανέστη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x