Σε μία μεταγραφική περίοδο που θα σημαδευτεί από την παγκόσμια κρίση του κορωνοϊού, η Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει ότι θα μπορέσει να βάλει στα ταμεία της τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ, κυρίως από τις πωλήσεις των Χάμες Ροντρίγκες και Γκάρεθ Μπέιλ.

Τόσο ο Ουαλός, όσο και ο Κολομβιανός έχουν χάσει την αξιοπιστία τους στην ομάδα και η διοίκηση πιστεύει πως μπορεί να της φέρουν χρήματα για να κάνουν άλλες κινήσεις, όπως αυτή του Εντουάρντο Καμαβίνγκα, αλλά και του Χάαλαντ.

Ο 28χρονος Χάμες, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2021, θεωρείται πιο εύκολος στο να αποχωρήσει, με πιθανό προορισμό την Αγγλία, αφού έχουν ενδιαφερθεί ομάδες όπως οι Τσέλσι, Άρσεναλ και Γουλβς, με την αξία του να υπολογίζεται κοντά στα 40 εκατ. ευρώ.

Πιο περίπλοκη έχει αποδειχθεί πως είναι η υπόθεση του Μπέιλ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το 2022, ενώ και η δική του αξία είναι περίπου 40 εκατ. ευρώ με τους «μερένγκες» να θεωρούν πως μπορεί να δοθεί και για περισσότερα. Ο υψηλός μισθός του Ουαλού αποτελεί εμπόδιο για τα ενδιαφερόμενα κλαμπ, όμως και αυτός μοιάζει πιο πιθανό να καταλήξει στην Premier League.