Stoiximan Super League

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Σκέφτεται (και) Πογέτ ο ΠΑΟΚ!

Ο νυν προπονητής της ΑΕΚ αρέσει σε συγκεκριμένα στελέχη του ΠΑΟΚ, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τους και αυτοί φέρονται να έχουν ήδη ψάξει την υπόθεση και να την παρακολουθούν διακριτικά.

Ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να δώσει τα κλειδιά της ομάδας τουλάχιστον μέχρι και τα πλέι οφ στον μέχρι πρότινος προπονητή της Κ20 του συλλόγου, Βλάνταν Ίβιτς.

Μέσα σε αυτό το διάστημα ο Σέρβος τεχνικός έχει ουσιαστικά την ευκαιρία να δείξει ότι μπορεί να σηκώσει το βάρος και να διεκδικήσει έτσι την πιθανότητα να παραμείνει στην πρώτη ομάδα και την επόμενη σεζόν.

Κάτι που μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να συμβεί αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει τη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος μέσω των πλέι οφ.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κάθονται με τα χέρια σταυρωμένα και απλώς περιμένουν να τελειώσει η σεζόν ή να ξεκαθαρίσει το ζήτημα του Grexit. Κάθε άλλο.

Έχουν αρχίσει εδώ και κάποιο διάστημα να δουλεύουν πάνω στον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Εντός αυτού του πλαισίου είναι –πέρα από το σκάουτινγκ για τη μεταγραφική ενίσχυση (ο Λούμπος Μίχελ και οι σκάουτ κάνουν ήδη ταξίδια και τσεκάρουν παίκτες)- και η αναζήτηση λύσεων για την τεχνική ηγεσία. Λύσεις που, φυσικά, θα τεθούν στο τέλος υπόψη του Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος θα λάβει τις αποφάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα από τα ονόματα που υπάρχουν στη λίστα του ΠΑΟΚ για τον πάγκο είναι και αυτό του Γκουστάβο Πογέτ!

Ο νυν προπονητής της ΑΕΚ αρέσει σε συγκεκριμένα στελέχη του ΠΑΟΚ, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον τους και αυτοί φέρονται να έχουν ήδη ψάξει την υπόθεση και να την παρακολουθούν διακριτικά. Μάλιστα, άνθρωπος που λειτουργούσε για λογαριασμό του ΠΑΟΚ φέρεται να βολιδοσκόπησε τις προθέσεις της πλευράς Πογέτ.

Στην περίπτωση που ο Ουρουγουανός τεχνικός δεν τα βρει, τελικά, με την ΑΕΚ και δεν υπογράψει νέο συμβόλαιο μαζί της για τη νέα σεζόν, τότε δεν αποκλείεται το πράγμα να… σοβαρέψει από την πλευρά του ΠΑΟΚ.

Δεν πρόκειται, δηλαδή, ο ΠΑΟΚ να μπει στα πόδια της ΑΕΚ στο θέμα Πογέτ. Αν όμως ο Ουρουγουανός δεν συμφωνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη (ζήτημα που παραμένει ανοιχτό), τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί.

Update: Από την πλευρά του ΠΑΟΚ διαψεύστηκε κατηγορηματικά το σενάριο περί επαφής με τον Πογέτ χαρακτηρίζοντας το "μύθευμα". Από τον ΠΑΟΚ τόνιζαν ότι δεν είναι στις πρακτικές του συλλόγου να μιλάει με ανθρώπους που συνεργάζονται με άλλες ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x