Ιταλία

Βαρύ το κλίμα για τον Ιντζάγκι: Κράξιμο από τους οπαδούς της Ίντερ για την ήττα από τη Γιουβέντους

Η Ίντερ γνώρισε την ήττα την περασμένη αγωνιστική από τη Γιουβέντους, με τους οπαδούς των «νερατζούρι» να έχουν… φτάσει στο απροχώρητο με τον Σιμόνε Ιντζάγκι.

Νικήτρια στο Derby d'Italia ήταν η Γιουβέντους η οποία επικράτησε της Ίντερ με σκορ 1-0 το περασμένο σαββατοκύριακο. Κάτι το οποίο σημαίνει πως η ατμόσφαιρα στους «νερατζούρι» δεν είναι και η καλύτερη δυνατή και οι οπαδοί έχουν πλέον αγανακτήσει με τον Σιμόνε Ιντζάγκι, αλλά και με τη διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι. «Θα έπρεπε η διοίκηση να τον είχε απολύσει τον Οκτώβριο, τώρα είναι αργά», αναφέρουν τα ιταλικά δημοσιεύματα πως λένε οι φίλοι της Ίντερ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι, σχολιαστής του DAZN στάθηκε σε δηλώσεις του στα παράπονα που υπάρχουν για τη φάση του γκολ:
«Δεν γίνεται ένα διαιτητικό λάθος στο 23ο λεπτό να δικαιολογήσει το γεγονός ότι η ομάδα δεν έπαιξε ως Ιντερ. Δεν έπεισε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού και το γεγονός ότι υπάρχει διακοπή τώρα είναι ό,τι χειρότερο. Η ομάδα θα ζήσει 10-15 μέρες μέσα στον αρνητισμό και την κριτική. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις».

Ο Ιντζάγκι από τη μεριά του μετά το παιχνίδι είχε γίνει έξαλλος με τη διαιτησία ρίχνοντας το βάρος της ήττας όλο εκεί.
«Υπάρχει μεγάλη πίκρα για μια ήττα που ήρθε με αυτόν τον τρόπο. Μετά τη Μόντσα είχαμε υποσχεθεί να μην ξαναμιλήσουμε αλλά σήμερα έγινε πάλι. Στην εποχή του VAR είναι απαράδεκτο, είναι έλλειψη σεβασμού. Είναι δύσκολο να μιλήσεις για το αγωνιστικό κομμάτι όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Είναι ξεκάθαρο χέρι, δεν είναι δυνατόν να μην έχουν ένα replay που να το δείχνει αυτό. Είναι πολύ σοβαρό αυτό που έγινε, δεν μπορώ να το δεχθώ. Είναι αλήθεια ότι στο πρωτάθλημα δεν είμαστε τόσο καλοί όσο στο Champions League αλλά σήμερα (σ.σ. χθες) τα λάθη ήταν του διαιτητή, όχι των παικτών μου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x