Ιταλία

Βγήκε για προπόνηση πριν την αναβολή της αναμέτρησης με την Μπολόνια η Ίντερ!

Κωμικοτραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο παιχνίδι της Μπολόνια με την Ίντερ, το οποίο τελικώς ματαιώθηκε λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους γηπεδούχους.

Κωμικοτραγικές στιγμές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης (06/01) στην Μπολόνια και στο παιχνίδι της τοπικής ομάδας με την Ίντερ, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Serie A.

Συγκεκριμένα, ο αγώνας δεν διεξήχθη ποτέ, καθώς μετά από σχετική εντολή των υγειονομικών Αρχών της περιοχής, η ομάδα της Μπολόνια τέθηκε σε καθεστώς καραντίνας εξαιτίας κρουσμάτων που εντοπίστηκαν στις τάξεις της, και έτσι δεν πήγε ποτέ στο γήπεδο!

Από την άλλη, οι «νερατζούρι» βγήκαν κανονικά στον αγωνιστικό χώρο του «Ρενάτο νταλ' Άρα», παίζοντας μάλιστα και διπλό όση ώρα περίμεναν! Πάντως, η προπόνηση αυτή βγήκε... ξινή στους πρωταθλητές Ιταλίας, αφού ο Ντιμάρκο τραυματίστηκε μετά από σκληρό μαρκάρισμα που δέχθηκε από συμπαίκτη του...

Τελικώς, μετά από 45 λεπτά, ο διαιτητής της αναμέτρησης προχώρησε στη ματαίωση της αναμέτρησης. Η Ίντερ αναμένεται να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, λόγω αναβολής με υπαιτιότητα των γηπεδούχων, ωστόσο η Μπολόνια είναι δεδομένο πως θα κάνει ένσταση.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x