Ιταλία

Ζαπάτα και άλλος… ένας οι αντικαταστάτες του Λουκάκου στην Ίντερ, αν αποχωρήσει!

Ο Ρομέλου Λουκάκου βρίσκεται στο στόχαστρο της Τσέλσι, με την Ίντερ να έχει κάνει ήδη την προεργασία της και να έχει βρει τους αντικαταστάτες του Βέλγου εφόσον αποχωρήσει.

Η Τσέλσι πιέζει την Ίντερ για να της πουλήσει τον Ρομέλου Λουκάκου, αλλά αν έρθουν τα 130 εκατ. ευρώ ο Βέλγος φορ δεν θα αποχωρήσει από το Μιλάνο! Παρόλα αυτά, οι «νερατζούρι» έχουν προετοιμάσει ήδη τα πλάνα τους για παν ενδεχόμενο και έχουν καταλήξει στους πιθανούς αντικαταστάτες του Λουκάκου.

Η Ίντερ θεωρείται βέβαιο πως θα κάνει κίνηση για τον Ντουβάν Ζαπάτα της Αταλάντα, με τον Κολομβιανό φορ να μοιάζει αρκετά στον τρόπο παιχνιδιού με τον Λουκάκου. Ωστόσο, αναμένεται να αποκτήσουν και δεύτερο φορ, για να έχουν βάθος στο ρόστερ τους και εξετάζουν δύο περιπτώσεις.

Η μία είναι ο Τζιάκομο Ρασπαντόρι, με τον ταλαντούχο επιθετικό της Σασουόλο να είναι υποστηρικτής της Ίντερ και να έχει πει πως θέλει να αγωνιστεί με τα νερατζούρο. Η άλλη είναι ο Χοακίν Κορέα της Λάτσιο, ένας ποδοσφαιριστής που γνωρίζει άριστα ο Σιμόνε Ιντζάγκι από την κοινή τους θητεία και τον εκτιμάει ιδιαίτερα θεωρώντας πως μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x