Ιταλία

Ο... εχθρός Ορσάτο ορίστηκε σε ματς της Ίντερ μετά από 1232 ημέρες!

Ο Ντανιέλε Ορσάτο θα διευθύνει το παιχνίδι της Ίντερ με την Σαμπντόρια, με τον Ιταλό ρέφερι να μην φέρνει ευχάριστες μνήμες στους ανθρώπους των «νερατζούρι» που τον θεωρούν εχθρό της ομάδας.

Θόρυβος έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στην Ιταλία! Αφορμή στάθηκε ο ορισμός του Ντανιέλε Ορσάτο στο παιχνίδι της Ίντερ με την Σαμπντόρια, με τον Ιταλό ρέφερι να σφυρίζει ματς των «νερατζούρι» μετά από 1232 ημέρες!

Ο Ορσάτο θεωρείται ο κορυφαίος Ιταλός διαιτητής, αλλά ταυτόχρονα είναι και άσπονδος εχθρός της Ίντερ, οι άνθρωποι της οποίας κρατάνε... μανιάτικο μετά από μια εμφάνισή του σε παιχνίδι με την Γιουβέντους στο «Τζουζέπε Μεάτσα» το 2018. Aνεπισήμως λέγεται πως οι «νερατζούρι» είχαν ζητήσει από την ιταλική ομοσπονδία να μην οριστεί ξανά στα παιχνίδια της ομάδας και ουσιαστικά είχε γίνει αποδεκτό το εν λόγω αίτημα, παρότι δεν παραδέχτηκε ποτέ κάποιος επίσημα από τη διοργανώτρια αρχή πως ο Ορσάτο είχε αδικήσει την Ίντερ.

Στους Μιλανέζους θεωρούν πως ο Ορσάτο είχε αποβάλει αδίκως σε εκείνο το ντέρμπι τον Ραφίνια αντί του Πιάνιτς, ενώ έκαναν λόγο για μεροληπτική διαιτησία του Ιταλού προς την Γηραιά Κυρία. Μάλιστα, είχαν ζητηθεί και οι εν λόγω διάλογοι ανάμεσα σε Ορσάτο και VAR από το συγκεκριμένο ματς, αλλά δεν βρέθηκαν ποτέ αφού η ομοσπονδία υποστήριξε πως είχαν διαγραφεί. Γεγονός που έριξε περισσότερο... λάδι στη φωτιά στην κόντρα των δύο πλευρών.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x