Γενικά

Σκόραρε ο «προδότης» Αζμούν από ασίστ του Χατζισαφί

Ο Εχσάν Χατζισαφί με σέντρα μέσα στη μικρή περιοχή, έφτιαξε έτοιμο γκολ για τον Σαρντάρ Αζμούν, ο οποίος σκόραρε με κεφαλιά στο φιλικό του Ιράν με τη Σενεγάλη.

Ιράν και Σενεγάλη κοντράρονται σε φιλικό παιχνίδι, το οποίο διεξάγεται στο ουδέτερο «Motion invest Arena» της Αυστρίας, λόγω των εντάσεων που υπάρχουν στην ασιατική χώρα.

Ο Σερντάρ Αζμούν, ο κορυφαίος εν ενεργεία σκόρερ του Ιράν, ξεκίνησε το ματς από τον πάγκο διότι πήρε θέση ανοιχτά υπέρ των γυναικών της πατρίδας του, στον αγώνα που δίνουν κατά των θανάτων στην χώρα τους και των δικαιωμάτων που καταπατούνται. Μάλιστα, έχει δεχτεί και πολλές απειλές για τη ζωή του, με τον ίδιο να αδιαφορεί. Προς το παρόν παραμένει στην εθνική ομάδα της χώρας, παρά τις πολλές αντιδράσεις που υπάρχουν!

Στο εν λόγω ματς, λοιπόν, ο Αζμούν μπήκε αλλαγή στο 59ο λεπτό και πέντε λεπτά αργότερα βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Κοντινή κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής, με τον Χατζισαφί της ΑΕΚ να βγάζει την ασίστ προς τον… προδότη όπως αποκαλούν οι συμπατριώτες του και «ζητάνε το κεφάλι του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x