Oλλανδία

Ο Ιχατάρεν δέχεται απειλές για τη ζωή του λόγω μιας… σχέσης που είχε!

Ο Μο Ιχατάρεν δεν έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του Άγιαξ και η αιτία φαίνεται πως είναι ότι δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Μπλεξίματα για τον Μο Ιχατάρεν! Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός δεν έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις του Άγιαξ, κάτι που κίνησε το ενδιαφέρον των δημοσιογράφων για να ψάξουν το θέμα.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η «Telegraaf», ο Ιχατάρεν δέχεται απειλές για τη ζωή του και του έχει διαμηνυθεί πως καλύτερο θα είναι αυτές τις ημέρες να παραμείνει στο σπίτι του, έχοντας και την κατάλληλη προσωπική φύλαξη.

Ο Ιχατάρεν είχε σχέση με μια νεαρή γυναίκα, η οποία μαθεύτηκε και η οικογένειά της είχε πολλούς ενδοιασμούς και ήταν αντίθετη με αυτό, αντιδρώντας σθεναρά. Από τότε, ο Ολλανδομαροκινός ποδοσφαιριστής άρχισε να δέχεται απειλές για τη ζωή του και μάλιστα από εγκληματική οργάνωση όπως αναφέρουν πηγές της αστυνομίας.

Μάλιστα, η αστυνομική δύναμη γύρω από το προπονητικό του Άγιαξ φαίνεται να έχει αυξηθεί τον τελευταίο καιρό, αφού παρατηρήθηκαν (ύποπτοι) διάφοροι άνθρωποι προ ημερών να παρακολουθούν τον Ιχατάρεν και το αυτοκίνητό του.

Προς το παρόν, δεν είναι σαφές σε ποιο βαθμό τα προβλήματα έχουν επιλυθεί. Η αστυνομία, ο Άγιαξ και ο ατζέντης του Ιχατάρεν δεν θέλουν να απαντήσουν για λόγους προστασίας της ιδιωτικής ζωής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x