Βέλγιο

Έγινε ιδιοκτήτης σε ομάδα του Βελγίου ο Καντέ!

Τις τύχες της βελγικής ομάδας, Εξέλσιορ Βίρτον, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας θα αναλάβει ο Ενγκολό Καντέ.

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα επιχειρηματική ενέργεια προχώρησε ο Ενγκολό Καντέ!

Ο διεθνής Γάλλος μέσος που θα συνεχίσει την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Ιτιχάντ, αγόρασε τη βελγική ομάδα, Ρόαγιαλ Εξέλσιορ Βίρτον που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της χώρας και θα ηγηθεί του επενδυτικού ομίλου.

Η ομάδα από το Βέλγιο λίγο μετά τη συμφωνία ανέφερε: «Καθοδηγούμενος από το πάθος του για το ποδόσφαιρο, η επιθυμία του Ενγκολό Καντέ είναι να συνεχίσει τη δομή του συλλόγου με σκοπό την εδραίωση των θεμελίων του, τη σταθεροποίηση του προσωπικού και την επανασύνδεση με την προπονητική παράδοση της RE Virton.


Η δουλειά, η γενναιοδωρία και η ταπεινοφροσύνη θα σφραγίσουν τις φιλοδοξίες της RE Virton για τα επόμενα χρόνια. Ο Καντέ με την επιθυμία να φέρει ψηλά τα χρώματα του Gaume, της επαρχίας της Βαλλονίας, προσκαλεί όλες τις ζωτικές δυνάμεις της επικράτειας για να ενταχθεί σε ένα έργο που στόχο έχει να είναι ενωτικό κι αντάξιο των υποστηρικτών της Εξέλσιορ. Όλοι μαζί, πάντα ψηλότερα!
».

Μάλιστα, στην αλλαγή ιδιοκτησίας αναφέρθηκαν και οι εκπρόσωποι του επιχειρηματία, Φλάβιο Μπέκα, που του άνηκε η ομάδα από το 2018: «Ο Φλάβιο είναι προφανώς εξαιρετικά χαρούμενος που μπορεί να παραδώσει τα κλειδιά του συλλόγου στον Ενγκολό Καντέ, έναν παίκτη υψηλής κλάσης, που ξεχωρίζει όχι μόνο για τις ποδοσφαιρικές του ιδιότητες, αλλά κυρίως για την ομόφωνα αναγνωρισμένη ανθρώπινη ιδιότητα. Ο Φλάβιο κληροδοτεί έναν σύλλογο με καλή οικονομική κατάσταση, απαλλαγμένο από κάθε χρέος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x