Ελλάδα

Και επίσημα στις ΗΠΑ ο Σαμαράς

Παίκτης της Οκλαχόμα Σίτι Ράγιο, ομάδας δεύτερης κατηγορίας των ΗΠΑ, θα συνεχίσει την καριέρα του ο Γιώργος Σαμαράς, με τον Έλληνα επιθετικό να ανακοινώνεται επίσημα από τον αμερικανικό σύλλογο.

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της μετακίνησης του Γιώργου Σαμαρά στην Οκλαχόμα Σίτι Ράγιο, μια ομάδα που κάνει το ντεμπούτο της στη δεύτερη κατηγορία των ΗΠΑ.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος του 2016, με την ομάδα του να δηλώνει πως απέκτησε παίκτη παγκόσμιας κλάσης, τονίζοντας την παρουσία του στην εθνική ομάδα, αλλά και τα μεγάλα πρωταθλήματα στα οποία έχει αγωνιστεί ο «Σαμ».

«Είμαστε ενθουσιασμένοι και τυχεροί που καταφέραμε να υπογράψουμε ένα παίκτη όπως ο Σαμαράς. Έχει παίξει σε κορυφαία πρωταθλήματα και είναι ευλογία να τον έχουμε στην ομάδα μας. Η εμπειρία του και το ταλέντο του είναι μοναδικά» ανέφερε ο τεχνικός της Ράγιο Οκλαχόμα Σίτι, Άλεν Μαρτσίνα.

Από την άλλη ο Έλληνας ποδοσφαιριστής ανέφερε για τη νέα του ομάδα: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα στην ομάδα. Θα δουλέψουμε σκληρά και ελπίζω να είμαστε πρώτοι στο ΝΑSL»

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x