Πώς να μην «μεθύσουν» από χαρά οι Παριζιάνοι; Δεν είναι και λίγο πράγμα, που η Παρί Σεν Ζερμέν κατέκτησε το πρωτάθλημα μετά από 19 χρόνια!
Στην πρωτεύουσα της Γαλλίας, είχε στηθεί ένα πάρτι για τον τίτλο. Η ομάδα, με τους παίκτες και τεχνικό τιμ ήταν ομοιόμορφα ντυμένοι, ξεκινώντας την περιοδεία τους από το «Παρκ Ντε Πρενς». Αφού λοιπόν οι δρόμοι ήταν κλεισμένοι από τον κόσμο που είχε βγει έξω για να εκδηλώσει την λατρεία του, ήρθε η ώρα που το πούλμαν των πρωταθλητών έφτασε στον αρχικό προορισμό του μετά από μια ώρα!
Στην πλατεία του Τροκαντερό. Φυσικά, εκεί δεν έπεφτε… καρφίτσα, χιλιάδες φίλοι της Παρί είχαν κατακλύσει την περιοχή, με τον Πύργο του Άιφελ στο φόντο! Ένας-ένας οι παίκτες του συλλόγου σήκωναν με την σειρά τους το βαρύτιμο τρόπαιο, όμως δεν κύλησαν όλα βάση… προγραμματισμού. Κι αυτό διότι έκαναν την εμφάνισή τους κάποιοι «μπαχαλάκηδες» και υπήρξε αναστάτωση με την αστυνομία. Η τελευταία αναγκάστηκε να κάνει χρήση χημικών για να αποτρέψει τα χειρότερα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει πολύ γρήγορα το πούλμαν, μετά από μόλις πέντε λεπτά, αφού η κατάσταση ήταν αποπνικτική και το πάρτι… χάλασε!
Οι πρωταθλητές έφυγαν από την πλατεία και κατευθύνθηκαν για δείπνο, αφού ματαιώθηκε και η βόλτα στον Σικουάνα. Αυτό που μένει βέβαια είναι το τρίτο πρωτάθλημα στην ιστορία της Παρί, ενώ η φιέστα θα γίνει στο γήπεδο κόντρα στην Μπρεστ το Σάββατο.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






