Βέλγιο

Προς «ναυάγιο» η αγορά της Κόρτραϊκ από το Kaminski Group - Δεν έχουν τηρηθεί οι όροι της συμφωνίας!

Σύμφωνα με βελγικά Μέσα, το Kaminski Group του Ματσιέκ Καμίνσκι δεν έχει τηρήσει τους όρους της συμφωνίας για την εξαγορά της Κόρτραϊκ, αφού δεν καταβάλει ακόμα τα χρήματα που έχουν συμφωνηθεί.

Προς... ναυάγιο οδηγείται η προσπάθεια εξαγοράς της Κόρτραϊκ από το Kaminski Group του Ματσιέκ Καμίνσκι, το όνομα του οποίου είχε συνδεθεί με την αγορά και του Παναιτωλικού πριν από μερικούς μήνες.

Σύμφωνα με βελγικά δημοσιεύματα, ο 65χρονος Αμερικανός επιχειρηματίας με ρίζες από την Πολωνία δεν έχει καταβάλει ακόμα ούτε... σεντ στον πρόεδρο της ομάδας, Βίνσεν Ταν, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές έχουν έρθει σε συμφωνία εδώ και μερικές εβδομάδες για την μεταβίβαση της ομάδας έναντι του ποσού των 17 εκατομμυρίων ευρώ!

Μάλιστα, όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά στην «Nieuwsblad», το Kaminski Group έχει προθεσμία μέχρι τις 6 Ιουλίου για να τηρήσει τους όρους της συμφωνίας, καθώς σε διαφορετική περίπτωση του περιμένει μια αξίωση αποζημίωσης!

Από το περιβάλλον πάντως της οικογένειας Καμίνσκι βγαίνει η σιγουριά ότι στο τέλος θα ολοκληρωθεί το deal, παρά το γεγονός πως στην Κόρτραϊκ οι ανησυχίες συνεχώς αυξάνονται.

Παρόμοιο... σίριαλ είχε εκτυλιχθεί και πριν από μερικούς μήνες με τον Παναιτωλικό, όταν η οικογένεια του επιχειρηματία είχε έρθει σε κατ' αρχήν συμφωνία με τον Φώτη Κωστούλα για το πλειοψηφικό πακέτο της ομάδας, έχοντας επισκεφθεί μάλιστα το Αγρίνιο αρκετές φορές.

Ωστόσο, η καταληκτική ημερομηνία της εξαγοράς είχε παρέλθει, με τον Καμίνσκι να «εξαφανίζεται», έχοντας να επικοινωνήσει με τον Φώτη Κωστούλα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x