Stoiximan Super League

Κάναντι: «Έχουμε αυτοπεποίθηση, θα πάμε στο ΟΑΚΑ για το καλύτερο»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, μετά την ανατροπή και νίκη επί της Λαμίας στο Περιστέρι.

Απόλυτα ευχαριστημένος με τη νίκη και το αποτέλεσμα επί της Λαμίας (2-1), εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής του Ατρόμητου, Νταμίρ Κάναντι.

Ο 50χρονος τεχνικός αναφέρθηκε και στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως ο Ατρόμητος έχει αυτοπεποίθηση και θα πάει για ότι καλύτερο στο ΟΑΚΑ.


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νταμίρ Κάναντι μετά το τέλος του ματς:
«Στα πρώτα 25-30 λεπτά είχαμε αρκετά προβλήματα, ειδικά στην αριστερή μας πλευρά, εκεί όπου προσπάθησε να δημιουργήσει η Λαμία. Μετά αλλάξαμε τον σχηματισμό μας και ελέγξαμε το παιχνίδι. Στο ημίχρονο είπαμε ότι έπρεπε να ήμασταν πιο δυνατοί στον άξονα. Κερδίσαμε κάποιες μονομαχίες. Στο τέλος παίξαμε με δύο επιθετικούς, δημιουργήσαμε προβλήματα στον αντίπαλο και κερδίσαμε το παιχνίδι».

Για το τι κρατάει από το ματς, πέρα από τη νίκη: «Είναι σημαντικοί οι βαθμοί. Έχουμε μπροστά μας ένα σημαντικό παιχνίδι με την ΑΕΚ και πρέπει να προετοιμαστούμε για αυτό».

Για το ματς με την ΑΕΚ: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα. Γνωρίζω ότι θα είναι ένα παιχνίδι υψηλής έντασης. Έχουμε καλή αυτοπεποίθηση και θα πάμε εκεί για το καλύτερο».



Διαβάστε ακόμα:

Ζωντάνεψε και βλέπει εξάδα ο Ατρόμητος

Ανατροπή με Σάλομον για τον Ατρόμητο (video)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x